Кокосова шоколадна ковбаска
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий в приготуванні десерт, який можна зробити заздалегідь і пригостити ним гостей, якщо вони вже на порозі! Шоколадні ковбаски люблять все, а в цьому варіанті є ще і кокосова стружка!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати кокосову шоколадну ковбаску - дуже смачний десерт, який обов'язково всім сподобається! Плюс цього рецепта в тому, що ви легко можете замінити білий шоколад на молочний або чорний в залежності від ваших уподобань, а також додати більше або менше кокосової стружки. Такий десерт можна приготувати заздалегідь і поставити на стіл за годину до приходу гостей, що дуже зручно.
- Вершкове масло - 150 грам
- Білий шоколад - 200 грам
- Пачка печива - 1 штука
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1. Для початку розтопіть вершкове масло, додайте до нього шоколад і, постійно помішуючи, доведіть масу до повного розчинення.
2. Покришите печиво, залийте його розтопленим вершковим маслом з шоколадом. Добре перемішайте все про однорідного стану.
3. Викладіть масу на харчову плівку, сформуйте ковбаску, загорніть її в плівку кілька разів. Помістіть ковбаску в морозильник на кілька годин, після чого акуратно розгорніть плівку і посипте ковбаску цукровою пудрою. Смачного!