Рецепт Шоколадна ковбаска «ласунка» фото

Шоколадна ковбаска «ласунка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Вершкове масло , Згущене молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Всім ласунам обов'язково сподобається рецепт цього десерту, адже готується він дуже просто і дуже швидко. Вам не знадобиться ні духовка, ні інші кухонні пристосування. Готуємо швидко і смачно!

Опис приготування:

Цю вкусняшку під силу приготувати навіть маленьким початківцям кулінарам. Вашим дітям буде дуже цікаво взяти участь в створенні такого десерту, тому не женіть їх з кухні. А як приготувати шоколадну ковбаску"Ласунка" , ви дізнаєтеся з цього простого рецепту.

  • Пісочне печиво - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Варене згущене молоко - 2-3 Ст. Ложок
  • Горіхи - 100-150 грам (будь-які)
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
шоколадна ковбаска
Підготуємо всі інгредієнти. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, воно повинно бути м'яким.
шоколадна ковбаска
Печиво подрібнюємо качалкою в крихту. Нічого страшного, якщо залишилися шматочки. Висипаємо крихту з печива в миску і додаємо какао. Перемішуємо.
шоколадна ковбаска
Тепер додамо згущене молоко: і звичайну, и вареную. І м'яке вершкове масло. Перемішуємо.
шоколадна ковбаска
І додаємо очищені горіхи. Їх можна трохи подрібнити. Дуже красива вийде ковбаска, якщо додати фісташки.
шоколадна ковбаска
Ділимо суміш на 3-4 частини. З кожної частини формуємо ковбаску і щільно загортаємо в харчову плівку або пергамент.
шоколадна ковбаска
Відправляємо в холодильник до затвердіння. Або, якщо десерт потрібен терміново, в морозилку.
шоколадна ковбаска
Перед подачею розгортаємо ковбаски і злегка присипаємо цукровою пудрою.

Схожі рецепти