Тістечко «шоколадна ковбаска»
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко "шоколадна ковбаска" відомо нам з дитинства, але то, що готувати його в домашніх умовах дуже легко, і виходить воно набагато смачніше, можна дізнатися, якщо використовувати цей простий рецепт.
Цей рецепт підкорює тим, що він дуже смачний, і легкий. Смак цього домашнього тістечка перевершує всі очікування, адже воно буквально тане в роті. У рецепті використовуються найдоступніші компоненти. Навіть для тих, кому протипоказані яйця або просто не любить їх, можна зробити заміну: використовувати згущене молоко. Звичайно ж, тоді доведеться зменшити кількість цукру в рецепті.
Дивіться, як приготувати тістечко "шоколадна ковбаска" .
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао-порошок - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукровий пісок - 3 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
1. Підготуйте вершкове масло. Дістаньте його з холодильника і залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким.
2. Візьміть ваше улюблене печиво і руками поламайте його на шматочки безпосередньо в каструлю.
3. Розтлумачте шматочка печива на більш дрібну крихту.
4. У розм'якшене масло висипте утворилася крихту. Додайте яйце. Всипте какао-порошок і цукор пісок.
5. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб маса стала пластичною і однорідної.
6. Викладіть отриману суміш в харчову плівку (можна розрізати поліетиленовий пакет). Розмістивши її з двох сторін, формуйте ковбаски, загортаючи кожну.
7. Скрутіть з двох сторін і акуратно їх подровняйте. На обробній дошці покладіть в холодильник на 3 годину.
8. Дістаньте його з холодильника і наріжте на порційні шматочки. Його можна подавати до чаю, какао, кави або до молока. Пригощайтеся. Смачного.