Шоколадна ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Рецептів шоколадної ковбаски з печива Сущесвтуют багато - з горіхами і без, зі згущеним молоком, з медом і іншими підсолоджувачами. Я пропоную пірготовіть ковбаску з печива і масла без солодких добавок.
Опис приготування:
Шоколадна ковбаска - дуже смачні ласощі для дітей і дорослих, готується швидко і просто в домашніх умовах. Я подаю таку ковбаску до чаю і кави, йде на ура. Роблячи кілька разів таку ковбаску за класичними рецептами зі згущеним молоком, я впевнилась, що виходить занадто солодко. Дітям, звичайно подобається, але корисного в цьому мало. Тому одного разу я спробувала приготувати кондитерську ковбаску без згущеного молока - і це було ідеальне рішення. Ковбаска вийшла дуже смачною, печиво дало легку солодкість, какао - шоколадний смак. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати шоколадну ковбаску з печива без згущеного молока.
- Печиво молочне - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао порошок - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь вийміть з холодильника, воно має злегка розм'якнути.
Печиво розімніть руками в крихту, можна також скористатися теркою або блендером. Додайте до крихті какао і перемішайте.
Масло поріжте на кубики і відправте до печива.
Розімніть все рукою в однорідну масу.
З отриманої шоколадної маси сформуйте довгу ковбаску і покладіть її на пергамент.
Загорніть ковбаску в пергамент і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Шоколадна ковбаска готова. Подавайте до чаю або кави.