Рецепт Біла шоколадна глазур фото

Біла шоколадна глазур
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти, Вершки, Шоколад, Вершкове масло
ПП рецепти
На швидку руку
Випічка, Солодке, Десерти, Глазур

Сьогодні у нас рецепт, як приготувати білу шоколадну глазур. Зробіть таку для прикраси тортів, кексів, а також для заповнення коржів торта або пирога. Всього 15 хвилин - і глазур вже готова.

Глазур найчастіше готують з чорного шоколаду, оскільки працювати з білим трохи складніше. Готову глазур можна зберігати в холодильнику кілька днів, а потім використовувати при необхідності. Скористайтеся міксером, завдяки йому ви зможете швидше впоратися з цим завданням.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукрова пудра - 2, 5 склянки
  • Білий шоколад - 170 грам
  • Жирні вершки - 1/4 склянки
  • Ванільний екстракт - За смаком
біла шоколадна глазур - фото крок 1
1. Використовуйте якісний білий шоколад, нарубати його невеликими шматочками і перекладіть в миску.
біла шоколадна глазур - фото крок 2
2. Надішліть шоколадну крихту в мікрохвильову піч при 50% потужності, готуйте 30 секунд, дістаньте миску і розмішайте шоколад. Знову відправте в мікрохвильовку, дістаньте і розмішайте лопаткою.
біла шоколадна глазур - фото крок 3
3. В окрему миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте цукрову пудру. Збивайте суміш протягом 2-3 хвилин за допомогою міксера.
біла шоколадна глазур - фото крок 4
4. Додайте до збитого масла жирні вершки і екстракт ванілі, гарненько перемішайте.
біла шоколадна глазур - фото крок 5
5. Введіть розтоплений білий шоколад до масляної суміші.
біла шоколадна глазур - фото крок 6
6. Збільште швидкість міксера до максимуму і збивайте кілька хвилин.
біла шоколадна глазур - фото крок 7
7. Використовуйте глазур для прикраси або заповнення десертів.

Схожі рецепти