Біла глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу на приготування прикрас для торта або ви новачок в кондитерській справі, вас завжди виручить біла глазур. Домашній торт вийде не тільки смачним, але і святковим.
Щоб домашній торт вийшов красивим і ошатним, ми завжди прикрашаємо його. Я пропоную подивитися, як приготувати білу глазур для торта. Видів глазурі є дуже багато, але ця, мабуть, найкрасивіша і проста. З її допомогою можна красиво і легко вирівняти торт, обмазати і боки, і верх торта.
- Цукрова пудра - 600-800 грам
- Білки яєчні - 3 штуки
Білки збиваємо або виделкою, або міксером на найменшій швидкості десь півхвилини. Нам не потрібна пишна піна, треба тільки розмішати-зруйнувати білок.
Продовжуючи збивати на такий же маленькій швидкості, додаємо цукрову пудру по столовій ложці.
Коли половина пудри використана, міксер відкладаємо в сторону і працюємо віночком або ложкою. Будемо НЕ збивати масу, а як-би перетирати-перемішувати.
Біла глазур повинна вийде красивою, однорідної і досить таки густий. Коли віночком піднімаєте її, повинен виходити м'який пік.