Рецепт Біла глазур для торта фото

Біла глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Яйця , Цукор , Цукрова пудра
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Якщо у вас немає часу на приготування прикрас для торта або ви новачок в кондитерській справі, вас завжди виручить біла глазур. Домашній торт вийде не тільки смачним, але і святковим.

Опис приготування:

Щоб домашній торт вийшов красивим і ошатним, ми завжди прикрашаємо його. Я пропоную подивитися, як приготувати білу глазур для торта. Видів глазурі є дуже багато, але ця, мабуть, найкрасивіша і проста. З її допомогою можна красиво і легко вирівняти торт, обмазати і боки, і верх торта.

  • Цукрова пудра - 600-800 грам
  • Білки яєчні - 3 штуки
біла глазур для торта - фото крок 1
Білки збиваємо або виделкою, або міксером на найменшій швидкості десь півхвилини. Нам не потрібна пишна піна, треба тільки розмішати-зруйнувати білок.
біла глазур для торта - фото крок 2
Продовжуючи збивати на такий же маленькій швидкості, додаємо цукрову пудру по столовій ложці.
біла глазур для торта - фото крок 3
Коли половина пудри використана, міксер відкладаємо в сторону і працюємо віночком або ложкою. Будемо НЕ збивати масу, а як-би перетирати-перемішувати.
біла глазур для торта - фото крок 4
Біла глазур повинна вийде красивою, однорідної і досить таки густий. Коли віночком піднімаєте її, повинен виходити м'який пік.

Схожі рецепти