Кольорова глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)
Кольорова глазур для торта знадобиться вам, якщо ви вирішили зробити яскравий десерт, який запам'ятається гостям не тільки своїм чудовим смаком, але і прекрасним зовнішнім виглядом. Запам'ятовуйте!
Якщо вам цікаво, як приготувати кольорову глазур для торта, то просто прочитайте цей рецепт. Така глазур хороша тим, що містить тільки натуральні інгредієнти. Вона виходить яскравою і красивою. Ідеальне рішення для тих, хто готує торт своїм діткам.
- Ягідне пюре - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 100 грам
Для цього рецепта вам знадобиться ягідне пюре. Підійдуть будь-які ягоди (бажано, з яскраво вираженим смаком і кольором). Відмінно підійде малина, смородина, полуниця.
Свіже ягідне пюре слід перетерти через сито, щоб воно було максимально однорідним. Тоді глазур вийде гладкою. У піалку додайте цукрову пудру. Якщо у вас її немає, то сміливі цукровий пісок на кавомолці. Додайте ягідне пюре, перемішайте.
Якщо глазур вийшла дуже густий, то додайте в неї трохи води або ягідного пюре. Якщо ж навпаки занадто рідкою, додайте цукрової пудри. Готову глазур можна довго зберігати, її слід відразу ж використовувати.