Рецепт Кольорова глазур фото

Кольорова глазур
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Шоколад, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На святковий стіл, Фуршет
Десерти

Для тих, хто не новачок в кондитерській справі, буде до речі мій рецепт, розповідає про те, як приготувати кольорову глазур. Її можна використовувати для різних десертів. Готуйте і пробуйте!

Спробуйте прикрасити такий глазур'ю святковий торт, бісквітне тістечко або пончики. Завдяки тому, що глазур дзеркальна, будь-яка випічка стане урочистій і буде красиво виглядати. Барвник виберіть за вашим бажанням. Я зупинився на зеленому. Десерт вийшов солодким, але не нудотним.

  • Цукор - 100 грам
  • Сироп глюкози - 100 грам
  • Вода - 50 грам
  • Згущене молоко - 70 грам
  • Желатин листової - 8 грам
  • Шоколад білий - 100 грам
  • Харчовий барвник, пакетик - 1 штука
кольорова глазур - фото крок 1
Желатин замочити в холодній кип'яченій воді на 10 хвилин.
кольорова глазур - фото крок 2
З'єднайте нарізану шоколад (або візьміть його гранулами відразу) зі згущеним молоком у високій склянці.
кольорова глазур - фото крок 3
У сотейнику з'єднайте сироп з цукром і 50 мл води. Доведіть рідину до кипіння, а потім проваріть її протягом 2-х хвилин на середньому вогні.
кольорова глазур - фото крок 4
Цукрову рідина влийте до шоколаду зі згущеним молоком. Перемішайте і залиште на 2 хвилини.
кольорова глазур - фото крок 5
У склянку додайте желатин і барвник. Перемішайте.
кольорова глазур - фото крок 6
Пробийте масу блендером до рідкого стану.
кольорова глазур - фото крок 7
Перелийте глазур на харчову плівку, покладену в стакан. Залиште її в холодильнику мінімум на 12 годин.
кольорова глазур - фото крок 8
Перед нанесенням глазурі, повністю остудіть торт або тістечко. Саму глазур нагрівайте на водяній бані до 35 градусів, а потім поливайте виріб.

Схожі рецепти