Глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадна глазур - найпоширеніша, і її використовують для покриття тортів, тістечок і булочок. Сьогодні ми будемо готувати найпростіший і швидкий рецепт глазурі для торта з какао-порошку.
Коли я бачу на вітринах магазину апетитні тортики, покриті блискучою глазур'ю, то мені стає досить складно контролювати своє слиновиділення. Але, слава Богу, у мене є цей чудовий рецепт приготування глазурі для торта, з яким я можу робити таку ж красиву шоколадну глазур. І, хоча це найпростіший варіант, як приготувати глазур для торта, але мені він дуже подобається, а особливо красиво виходять мої улюблені шоколадні кекси - просто очей не відірвати. І, якщо ви теж захотіли приготувати що-небудь смачненьке сьогодні ввечері, то я із задоволенням поділюся з вами цим простим рецептом глазурі для торта.
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 60 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло розм'якшити. Саме таким воно нам і знадобиться.
Цукор змішайте з какао, добре перемішайте.
Влийте молоко і розмішайте до однорідної маси.
В останню чергу додайте розм'якшене вершкове масло. Не страшно, якщо вам не вдасться повністю його розмішати, при нагріванні воно розтопиться.
В останню чергу додайте розм'якшене вершкове масло. Не страшно, якщо вам не вдасться повністю його розмішати, при нагріванні воно розтопиться.
Поставте масу на вогонь і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Ви побачите, що поступово глазур стане гладкою і красивою.
Зніміть глазур з вогню і охолодіть. Тепер нею можна прикрашати торти і тістечка, кекси і інші десерти. Покривати глазур'ю поверхню десертів слід тонким шаром, вона досить швидко підсохне і десерт можна буде подавати.