Рецепт Глазур для торта фото

Глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Какао , Шоколад
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Шоколадна глазур - найпоширеніша, і її використовують для покриття тортів, тістечок і булочок. Сьогодні ми будемо готувати найпростіший і швидкий рецепт глазурі для торта з какао-порошку.

Опис приготування:

Коли я бачу на вітринах магазину апетитні тортики, покриті блискучою глазур'ю, то мені стає досить складно контролювати своє слиновиділення. Але, слава Богу, у мене є цей чудовий рецепт приготування глазурі для торта, з яким я можу робити таку ж красиву шоколадну глазур. І, хоча це найпростіший варіант, як приготувати глазур для торта, але мені він дуже подобається, а особливо красиво виходять мої улюблені шоколадні кекси - просто очей не відірвати. І, якщо ви теж захотіли приготувати що-небудь смачненьке сьогодні ввечері, то я із задоволенням поділюся з вами цим простим рецептом глазурі для торта.

  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 60 грам
глазур для торта - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло розм'якшити. Саме таким воно нам і знадобиться.
глазур для торта - фото крок 2
Цукор змішайте з какао, добре перемішайте.
глазур для торта - фото крок 3
Влийте молоко і розмішайте до однорідної маси.
В останню чергу додайте розм'якшене вершкове масло. Не страшно, якщо вам не вдасться повністю його розмішати, при нагріванні воно розтопиться.
глазур для торта - фото крок 4
Поставте масу на вогонь і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Ви побачите, що поступово глазур стане гладкою і красивою.
глазур для торта - фото крок 5
Зніміть глазур з вогню і охолодіть. Тепер нею можна прикрашати торти і тістечка, кекси і інші десерти. Покривати глазур'ю поверхню десертів слід тонким шаром, вона досить швидко підсохне і десерт можна буде подавати.

Схожі рецепти