Дзеркальна глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати торт не складе великих труднощів, а ось над прикрасою завжди необхідно постаратися. Спробуйте прикрасити свій торт дзеркальної глазур'ю. Це виглядає приголомшливо!
Такий глазур'ю поливають муссовие торти, які попередньо заморожені. Ви можете пофарбувати всю глазур в один колір або ж зробити її в декількох кольорах. Готовий торт необхідно різати теплим ножем, щоб глазур за ним не тяглася. Хай щастить!
- Сироп глюкози - 300 грам
- Вода - 140 грам
- Цукор - 300 грам
- Желатин - 20 грам(+120 г води)
- Згущене молоко - 200 грам
- Шоколад білий - 300 грам
- Барвник - 1 За смаком
Перед початком роботи замочіть желатин на 15 хвилин.
Потім з'єднайте сироп глюкози, цукор і воду. Поставте грітися, щоб цукор повністю розчинився.
Окремо з'єднайте білий шоколад і згущене молоко.
Влийте гарячу цукрову суміш і заважайте, щоб шоколад розтанув.
Влийте гарячу цукрову суміш і заважайте, щоб шоколад розтанув.
Так само в гарячу масу додайте набряклий желатин. Все перемішайте.
Додайте барвник і пробийте масу занурювальним блендером, намагаючись, щоб не утворювалися бульбашки повітря.
Потім процідіть глазур через сито. Це допоможе прибрати зайве повітря. Накрийте плівкою "в контакт" і приберіть в холодильник на добу.
Для того, щоб полити торт глазур'ю її необхідно нагріти, тобто довести до робочої температури в 35-37 градусів. Готовий торт залити глазур'ю і дати зайвої стекти. Зайві висять хвостики підвернути під низ торта.
Перекласти торт на підкладку, прикрасити по своєму смаку і прибрати в холодильник.
Перекласти торт на підкладку, прикрасити по своєму смаку і прибрати в холодильник.
Приємного чаювання!