Рецепт Дзеркальна глазур для торта фото

Дзеркальна глазур для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад
Для діабетиків
На святковий стіл, День народження, Ювілей
Солодке, Десерти

Приготувати торт не складе великих труднощів, а ось над прикрасою завжди необхідно постаратися. Спробуйте прикрасити свій торт дзеркальної глазур'ю. Це виглядає приголомшливо!

Такий глазур'ю поливають муссовие торти, які попередньо заморожені. Ви можете пофарбувати всю глазур в один колір або ж зробити її в декількох кольорах. Готовий торт необхідно різати теплим ножем, щоб глазур за ним не тяглася. Хай щастить!

  • Сироп глюкози - 300 грам
  • Вода - 140 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Желатин - 20 грам(+120 г води)
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Шоколад білий - 300 грам
  • Барвник - 1 За смаком
дзеркальна глазур для торта - фото крок 1
Перед початком роботи замочіть желатин на 15 хвилин.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 2
Потім з'єднайте сироп глюкози, цукор і воду. Поставте грітися, щоб цукор повністю розчинився.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 3
Окремо з'єднайте білий шоколад і згущене молоко.
Влийте гарячу цукрову суміш і заважайте, щоб шоколад розтанув.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 4
Так само в гарячу масу додайте набряклий желатин. Все перемішайте.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 5
Додайте барвник і пробийте масу занурювальним блендером, намагаючись, щоб не утворювалися бульбашки повітря.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 6
Потім процідіть глазур через сито. Це допоможе прибрати зайве повітря. Накрийте плівкою "в контакт" і приберіть в холодильник на добу.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 7
Для того, щоб полити торт глазур'ю її необхідно нагріти, тобто довести до робочої температури в 35-37 градусів. Готовий торт залити глазур'ю і дати зайвої стекти. Зайві висять хвостики підвернути під низ торта.
Перекласти торт на підкладку, прикрасити по своєму смаку і прибрати в холодильник.
дзеркальна глазур для торта - фото крок 8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти