Рецепт Біла глазур для булочок фото

Біла глазур для булочок
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Цукор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Біла глазур для булочок - відмінний варіант декору для випічки. В даному випадку для булочок. Пропоную рецепт білої глазурі з лимонним соком. Виходить приємний баланс кислого з солодким.

Опис приготування:

Глазур готується вкрай просто. Але давайте приготуємо і булочки, які поллємо цієї глазур'ю. Булочки ніжні, пишні, здобні з дріжджового тіста. Процес приготування глазурі дан в покроковому описі рецепта. Хочу тільки додати, що густоту глазурі регулюйте за смаком додаванням лимонного соку або цукрової пудри.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі - 20 грам (свіжі)
  • Цукор - 100 грам(60 грам в тісто, 40 грам на посипання)
  • Вершкове масло - 80 грам(50 грам в тісто, 30 грам для змазування)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
біла глазур для булочок - фото крок 1
Підготуйте продукти для приготування булочок з білою глазур'ю.
біла глазур для булочок - фото крок 2
Дріжджі викладіть в миску або чашу міксера.
біла глазур для булочок - фото крок 3
Влийте тепле молоко.
біла глазур для булочок - фото крок 4
Додайте сіль, 60 грам цукру і 50 грам розтопленого вершкового масла.
біла глазур для булочок - фото крок 5
Борошно просійте і всипте в тісто.
біла глазур для булочок - фото крок 6
Замісити м'яке, еластичне тісто. Накрийте рушником і поставте в тепле місце.
біла глазур для булочок - фото крок 7
Через годину-півтори тісто збільшиться в об'ємі в два-три рази. Воно готове до роботи.
біла глазур для булочок - фото крок 8
Розкачайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм.
біла глазур для булочок - фото крок 9
Змастіть пласт м'яким вершковим маслом.
біла глазур для булочок - фото крок 10
Посипте пласт тесту цукром.
біла глазур для булочок - фото крок 11
Сверре ruletom.
біла глазур для булочок - фото крок 12
Рулет тесту розріжте на шматочки шириною 3-4 см.
біла глазур для булочок - фото крок 13
Викладіть булочки в форму для випічки.
біла глазур для булочок - фото крок 14
Випікайте в духовці при температурі 175-180 градусів 35-40 хвилин.
біла глазур для булочок - фото крок 15
Приготуйте білу глазур. У мисочку насипте цукрову пудру.
біла глазур для булочок - фото крок 16
Додайте лимонний сік.
біла глазур для булочок - фото крок 17
Ретельно перемішайте цукрову пудру з лимонним соком до однорідної, гладкої консистенції.
біла глазур для булочок - фото крок 18
Готові булочки полийте білою глазур'ю і подавайте до столу.

Схожі рецепти