Біла глазур
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування глазурі дуже багато, я пропоную вам приготувати найпростішу білу глазур. Готується така глазур швидко і з натуральних продуктів.
Білу глазур дуже часто використовують для прикраси всілякої випічки. Найчастіше таку глазур я готую для прикраси пасок або кексів. При приготуванні цієї глазурі я не використовую міксер, адже тоді глазур вийде пишною і при висиханні вона найчастіше опадає з поверхні паски або кексу. А глазур, приготована за цим рецептом, виходить трошки липкою, і залишається на випічці.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Білок - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Просіваємо цукрову пудру.
Додаємо білок. Він не обов'язково повинен бути холодним.
І додаємо ложку лимонного соку.
І за допомогою погружного блендера розмішуємо все до однорідності.
Глазур отримують гладенькою. І без бульбашок, як якщо б ми готували її за допомогою міксера.