Біла квасоля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Біла квасоля з цибулею - відмінне блюдо. Корисне, легке, смачне. Можна зробити його гострим. Готується легко, тільки квасоля потрібно замочити заздалегідь.
Біла квасоля з цибулею вариться на середньому вогні, вона повинна гаситися. Води багато не наливайте, у вас повинен вийти густий соус. Воду краще додавати по ходу п'єси! Варитися біла квасоля з цибулею приблизно півтори години. Спеції додавайте до смаку! Дуже добре біла квасоля з цибулею поєднується з м'ясом! Її можна використовувати як гарнір. Можна додати тертих волоських горіхів і рубаний кріп і у вас вийде трохи інше блюдо. Дуже смачне! Успіхів і приємного апетиту!
- Квасоля - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Шафран - 1 щіпка
- Вершкове масло - 100 грам
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Квасоля замочіть з вечора. Воду злити, додати цибулю.
Додати шафран.
Додати петрушку.
Покласти вершкове масло.
Додайте воду і варіть на середньому вогні до готовності.
Смачного!