Рецепт Квасоля біла консервована фото

Квасоля біла консервована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Цибуля, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Заготовки, Гарніри

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квасоля білу консервовану, то залишайтеся з нами. Сьогодні у вас з'явиться така можливість, результат перевершить всі ваші очікування. Відмінна закуска!

У підсумку ви отримуєте дивно ніжну квасоля, смак якої зведе вас з розуму. Завдяки спецій і овочів квасоля розкривається інакше. Тепер ви в будь-який час можете насолодитися улюбленою консервацією. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку і ви будете здивовані результатом. Подавати квасоля можна і холодної, і гарячої, прикрасивши шпинатом або іншою зеленню. Смачного!

  • Свіжа квасоля - 1, 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Помідори - 1 кілограм
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
1
Для того, щоб приготувати консервовану квасолю, як в магазині, необхідно залити її холодною водою і варити до повної готовності.
2
Під час цього очищаємо цибулю і обсмажуємо його в олії. Помідори промиваємо і обдаємо окропом, після чого знімаємо з них шкірку. Трохи проварюємо помідори, після цього розминаємо їх в окремому посуді з додаванням солі і цукру.
3
На сковороді готуємо помідори, цибуля і квасоля. Додаємо спеції, лавровий лист і ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння, додаючи оцет.
4
Гарячу суміш розливаємо по банках, закочує і укутуємо до охолодження.

Схожі рецепти