Квасоля біла консервована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квасоля білу консервовану, то залишайтеся з нами. Сьогодні у вас з'явиться така можливість, результат перевершить всі ваші очікування. Відмінна закуска!
У підсумку ви отримуєте дивно ніжну квасоля, смак якої зведе вас з розуму. Завдяки спецій і овочів квасоля розкривається інакше. Тепер ви в будь-який час можете насолодитися улюбленою консервацією. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку і ви будете здивовані результатом. Подавати квасоля можна і холодної, і гарячої, прикрасивши шпинатом або іншою зеленню. Смачного!
- Свіжа квасоля - 1, 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Помідори - 1 кілограм
- Сіль - 3 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
1
Для того, щоб приготувати консервовану квасолю, як в магазині, необхідно залити її холодною водою і варити до повної готовності.
2
Під час цього очищаємо цибулю і обсмажуємо його в олії. Помідори промиваємо і обдаємо окропом, після чого знімаємо з них шкірку. Трохи проварюємо помідори, після цього розминаємо їх в окремому посуді з додаванням солі і цукру.
3
На сковороді готуємо помідори, цибуля і квасоля. Додаємо спеції, лавровий лист і ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння, додаючи оцет.
4
Гарячу суміш розливаємо по банках, закочує і укутуємо до охолодження.