Рецепт Маринована біла квасоля фото

Маринована біла квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Часник
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Квасоля багатьом замінює м'ясо. Її можна додати до перших, других страв і зробити з неї відмінну закуску. Хочете знати, як приготувати мариновану білу квасолю? Швидке і смачна страва.

Опис приготування:

Використовуючи консервовану квасолю, ви зможете зробити закуску за лічені хвилини. Рекомендую відправити її в холодильник, через час блюдо буде тільки смачніше, але можете подавати його відразу. Подавайте блюдо в якості закуски або основного гарніру.

  • Консервована біла квасоля - 900 грам
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (можна соняшникова )
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
маринована біла квасоля - фото крок 1
1. Відкрийте банку консервованої квасолі і відкиньте її на друшляк, обполосніть під струменем холодної води (можна проточною або з чайника), залиште для стікання рідини.
маринована біла квасоля - фото крок 2
2. Вимийте зелень, нарубати її дрібно.
маринована біла квасоля - фото крок 3
3. Викладіть всі інгредієнти в миску, додайте спеції, рослинне масло і лимонний сік, часник подрібніть попередньо.
маринована біла квасоля - фото крок 4
4. За допомогою ложки перемішайте весь вміст.
маринована біла квасоля - фото крок 5
5. Готову страву подавайте відразу або надішліть на зберігання в холодильник.

Схожі рецепти