Маринована біла квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля багатьом замінює м'ясо. Її можна додати до перших, других страв і зробити з неї відмінну закуску. Хочете знати, як приготувати мариновану білу квасолю? Швидке і смачна страва.
Використовуючи консервовану квасолю, ви зможете зробити закуску за лічені хвилини. Рекомендую відправити її в холодильник, через час блюдо буде тільки смачніше, але можете подавати його відразу. Подавайте блюдо в якості закуски або основного гарніру.
- Консервована біла квасоля - 900 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (можна соняшникова )
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Відкрийте банку консервованої квасолі і відкиньте її на друшляк, обполосніть під струменем холодної води (можна проточною або з чайника), залиште для стікання рідини.
2. Вимийте зелень, нарубати її дрібно.
3. Викладіть всі інгредієнти в миску, додайте спеції, рослинне масло і лимонний сік, часник подрібніть попередньо.
4. За допомогою ложки перемішайте весь вміст.
5. Готову страву подавайте відразу або надішліть на зберігання в холодильник.