Рецепт Біла квасоля в томатному соусі фото

Біла квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей рецепт розповість вам, як приготувати білу квасолю в томатному соусі. Я впевнена, що ви оціните це блюдо гідно! Приготуйте її на обід або на вечерю для своєї сім'ї, буде ситно.

Опис приготування:

При всій удаваній складності приготування цієї страви, насправді воно не вимагає особливих зусиль і повністю виправдовує витрачені на нього 3 години вашого часу. Біла квасоля в томатному соусі - це прекрасна холодна закуска. Також це може стати улюбленою, повноцінної і живильним частиною раціону для тих, хто з якихось причин відязикався від м'яса на користь рослинної їжі.

  • Біла квасоля - 500 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Томатна паста - 6 Ст. Ложок
  • Петрушка - 200 грам
  • Оливкова олія - 125 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Помийте квасоля. Дрібно наріжте цибулю, морква і помідори.
2
Помийте петрушку і крупно її нарубати.
3
Поставте розігріватися духовку до 150 градусів.
Налийте оливкова олія і воду в ємність, яка підходить для духовки. Додайте в неї томатну пасту, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Добре розмішайте.
4
Додайте в ємність квасоля з овочами та петрушкою, рідина повинна все це покривати.
5
Поставте в духовку на 2, 5 годину. Кожні півгодини необхідно перемішувати квасоля. Запікайте до тих пір, поки не википить вся вода.
6
Після цього відкрийте духовку і дайте квасолі охолонути 15 хвилин. Потім остудіть її при кімнатній температурі.

Схожі рецепти