Біла квасоля в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт розповість вам, як приготувати білу квасолю в томатному соусі. Я впевнена, що ви оціните це блюдо гідно! Приготуйте її на обід або на вечерю для своєї сім'ї, буде ситно.
При всій удаваній складності приготування цієї страви, насправді воно не вимагає особливих зусиль і повністю виправдовує витрачені на нього 3 години вашого часу. Біла квасоля в томатному соусі - це прекрасна холодна закуска. Також це може стати улюбленою, повноцінної і живильним частиною раціону для тих, хто з якихось причин відязикався від м'яса на користь рослинної їжі.
- Біла квасоля - 500 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Томатна паста - 6 Ст. Ложок
- Петрушка - 200 грам
- Оливкова олія - 125 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Помийте квасоля. Дрібно наріжте цибулю, морква і помідори.
2
Помийте петрушку і крупно її нарубати.
3
Поставте розігріватися духовку до 150 градусів.
Налийте оливкова олія і воду в ємність, яка підходить для духовки. Додайте в неї томатну пасту, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Добре розмішайте.
Налийте оливкова олія і воду в ємність, яка підходить для духовки. Додайте в неї томатну пасту, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Добре розмішайте.
4
Додайте в ємність квасоля з овочами та петрушкою, рідина повинна все це покривати.
5
Поставте в духовку на 2, 5 годину. Кожні півгодини необхідно перемішувати квасоля. Запікайте до тих пір, поки не википить вся вода.
6
Після цього відкрийте духовку і дайте квасолі охолонути 15 хвилин. Потім остудіть її при кімнатній температурі.