Рецепт Біла маринована квасоля фото

Біла маринована квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Біла маринована квасоля хороша до пива і в якості легкої закуски. Мариновану квасоля я додаю в салати, супи та рагу. Але часто просто їм з білим хлібом. А маринується квасоля не більше двох годин.

Маринувати білу квасолю можна без добавок, просто затоку уварену квасоля маринадом. А я хочу запропонувати рецепт білої маринованої квасолі з помідорами і цибулькою. Зберігати таку закуску можна в холодильнику протягом місяця. Квасоля хороша тим, що страви з неї, в тому числі мариновані, можна готувати цілий рік. Тому раджу експериментувати!

Як маринувати білу квасолю?

1. Залийте квасолю водою і залиште на 12 годин. Квасоля повинна бути повністю покрита водою.

2. По закінченню 12 годин злийте воду, залийте свіжу і доведіть до кипіння.

3. В той час, як квасоля доходить до кипіння очистіть цибулину, розріжте навпіл і додайте в каструлю. Туди ж відправляються лаврові листочки. Варимо квасолю з цибулею і лаврушкой на середньому вогні протягом 1-1, 5 час. Якщо вода сильно википає - додайте. Готову квасолю відкиньте на сито. Виварений цибулю і лаврове листя викинете.

4. Видавіть сік лимона і додайте до нього 5 столових ложок оливкової олії. Цією сумішшю полийте зварену квасолю. Акуратно перемішайте.

5. Очистіть часник, наріжте його пластинками і обсмажити на оливковій олії (5 ст. Ложок), туди ж додайте промиті і просушені гілочки розмарину. У обсмажування додайте консервовані помідори без шкурок. Перемішайте і дайте прогрітися протягом 20 хвилин при слабкому кипінні. Через 20 хвилин гілочки розмарину виберіть і викиньте - вони свою справу вже зробили.

6. Помідорову заправку змішайте з квасолею і дайте настоятися протягом двох годин. Маринована біла квасоля готова!

Зберігати квасоля в закритому посуді можете протягом чотирьох тижнів на нижній полиці холодильника.

Смачного!

  • Біла квасоля - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Консервовані у власному соку помідори - 500 грам
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Оливкова олія - 10 Ст. Ложок
  • Лимон - 1 штука (нам потрібен сік.)
  • Часник (зубчики) - 2 штуки
  • Розмарин - - За смаком
Маринувати білу квасолю можна без добавок, просто затоку уварену квасоля маринадом. А я хочу запропонувати рецепт білої маринованої квасолі з помідорами і цибулькою. Зберігати таку закуску можна в холодильнику протягом місяця. Квасоля хороша тим, що страви з неї, в тому числі мариновані, можна готувати цілий рік. Тому раджу експериментувати!

Як маринувати білу квасолю?

1. Залийте квасолю водою і залиште на 12 годин. Квасоля повинна бути повністю покрита водою.

2. По закінченню 12 годин злийте воду, залийте свіжу і доведіть до кипіння.

3. В той час, як квасоля доходить до кипіння очистіть цибулину, розріжте навпіл і додайте в каструлю. Туди ж відправляються лаврові листочки. Варимо квасолю з цибулею і лаврушкой на середньому вогні протягом 1-1, 5 час. Якщо вода сильно википає - додайте. Готову квасолю відкиньте на сито. Виварений цибулю і лаврове листя викинете.

4. Видавіть сік лимона і додайте до нього 5 столових ложок оливкової олії. Цією сумішшю полийте зварену квасолю. Акуратно перемішайте.

5. Очистіть часник, наріжте його пластинками і обсмажити на оливковій олії (5 ст. Ложок), туди ж додайте промиті і просушені гілочки розмарину. У обсмажування додайте консервовані помідори без шкурок. Перемішайте і дайте прогрітися протягом 20 хвилин при слабкому кипінні. Через 20 хвилин гілочки розмарину виберіть і викиньте - вони свою справу вже зробили.

6. Помідорову заправку змішайте з квасолею і дайте настоятися протягом двох годин. Маринована біла квасоля готова!

Зберігати квасоля в закритому посуді можете протягом чотирьох тижнів на нижній полиці холодильника.

Смачного!

Схожі рецепти