Рецепт Глазур шоколадна фото

Глазур шоколадна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Какао , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Святкова випічка відрізняється тим, що її прийнято красиво подавати. Без цього вона не буде створювати потрібну атмосферу. І вам буде корисно дізнатися універсальний варіант прикраси десерту, глазур.

Опис приготування:

З мого рецепту ви зможете дізнатися про те, як приготувати глазур шоколадну. Простий склад і легка технологія дозволять вам робити її часто. Вона підходить для тортів, тістечок, пончиків і еклерів, а також в глазур можна вмочати свіжу полуницю і банани. Відмінний десерт для будь-якого свята.

  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки (або більше за бажанням)
глазур шоколадна - фото крок 1
У мисці змішайте цукрову пудру і какао.
глазур шоколадна - фото крок 2
Молоко нагрійте на плиті або в мікрохвильовій печі. Воно повинно бути гарячим, але kipyashtim. А потім влийте його в миску з сухими інгредієнтами.
глазур шоколадна - фото крок 3
Глазур ретельно перемішайте до єдиної консистенції. Кількість молока регулюйте в залежності від бажаної густоти глазурі. Все готово!

Схожі рецепти