Глазур шоколадна
(покроковий рецепт з фото)
Святкова випічка відрізняється тим, що її прийнято красиво подавати. Без цього вона не буде створювати потрібну атмосферу. І вам буде корисно дізнатися універсальний варіант прикраси десерту, глазур.
З мого рецепту ви зможете дізнатися про те, як приготувати глазур шоколадну. Простий склад і легка технологія дозволять вам робити її часто. Вона підходить для тортів, тістечок, пончиків і еклерів, а також в глазур можна вмочати свіжу полуницю і банани. Відмінний десерт для будь-якого свята.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки (або більше за бажанням)
У мисці змішайте цукрову пудру і какао.
Молоко нагрійте на плиті або в мікрохвильовій печі. Воно повинно бути гарячим, але kipyashtim. А потім влийте його в миску з сухими інгредієнтами.
Глазур ретельно перемішайте до єдиної консистенції. Кількість молока регулюйте в залежності від бажаної густоти глазурі. Все готово!