Шоколад з порошку какао
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную вам вірний спосіб, як приготувати шоколад з порошку какао, просто додавши воду! Я використовую його, щоб прикрасити печиво і щоб зробити найкрасивіші торти і пончики.
Для печива потрібна глазур досить густа, що не тече і добре тримає форму. А ділюся з вами саме таким рецептом. Особливістю такої глазурі є те, що вона швидко сохне і твердне. Коли ваше печиво буде готове, ви можете скласти його в милі мішечки або коробку.
- Какао-порошок - 30 грам
- Цукрова пудра - 220 грам
- Вода - 70 мілілітрів
1
Щоб зробити шоколад з какао, нагрійте воду в каструлі. Коли вона закипить, зменшіть вогонь.
2
В окремій мисці змішайте цукрову пудру і просіяний какао-порошок. Додайте цю суміш в киплячу воду, помішуючи ложкою, стежте, щоб не було грудок.
3
В залежності від того, що ви збираєтеся покривати шоколадом, додавайте більше або менше води. Для тортів потрібна глазур більш рідка, а для печива, навпаки, густіша.
4
Якщо глазур вийшла занадто рідка, додайте ще цукрової пудри, якщо навпаки, додайте ще води.