Рецепт Васабі з порошку фото

Васабі з порошку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
ПП рецепти
На швидку руку
Соуси

Якщо вирішили побалувати себе делікатесом і купили суші, до них обов'язково потрібно подавати васабі, але в упаковці приправа часто у вигляді порошку, і не всі знають, як приготувати васабі з порошку.

Васабі - це японська приправа, яку у нас прийнято подавати до суші, а в Японії її додають до різноманітних страв (локшина, супи). Васабі надає гостроти і пікантності, і не кожному вона сподобається, проте спробувати цей соус обов'язково варто. Васабі можна використовувати як маринад для м'яса, а також для приготування соусу. Готується приправа дуже просто.

1. У невелику миску або соусник насипаю необхідну кількість васабі.

2. Воду використовую тільки охолоджену кип'ячену: відміряють необхідну кількість і вливаю спершу 1 чайну ложку по краплині.

3. Кожен раз додаючи воду, ретельно перемішую. Знадобиться від однієї до двох ложок, залежно від бажаної густоти.

4. Приготовану приправу, яка за консистенцією нагадує густу сметану, перекладаю в дрібну тарілку.

5. Залишаю приправу на 15 хвилин, тільки після цього у неї з'являється характерний запах і присмак. Готову приправу використовую відразу і не залишаю на зберігання в розведеному вигляді.


  • Wasabi - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1-2 чайних ложок
Васабі - це японська приправа, яку у нас прийнято подавати до суші, а в Японії її додають до різноманітних страв (локшина, супи). Васабі надає гостроти і пікантності, і не кожному вона сподобається, проте спробувати цей соус обов'язково варто. Васабі можна використовувати як маринад для м'яса, а також для приготування соусу. Готується приправа дуже просто.

1. У невелику миску або соусник насипаю необхідну кількість васабі.

2. Воду використовую тільки охолоджену кип'ячену: відміряють необхідну кількість і вливаю спершу 1 чайну ложку по краплині.

3. Кожен раз додаючи воду, ретельно перемішую. Знадобиться від однієї до двох ложок, залежно від бажаної густоти.

4. Приготовану приправу, яка за консистенцією нагадує густу сметану, перекладаю в дрібну тарілку.

5. Залишаю приправу на 15 хвилин, тільки після цього у неї з'являється характерний запах і присмак. Готову приправу використовую відразу і не залишаю на зберігання в розведеному вигляді.

Схожі рецепти