Рецепт Кисіль з порошку фото

Кисіль з порошку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування
На полуденок
Напої, Кислий

Зварити кисіль з порошку дуже просто, якщо слідувати інструкції на пачці, а якщо кисіль зварити з додаванням свіжих ягід, наприклад, вишні, це набагато смачніше і цікавіше. Ділюся рецептом!

Приготувати кисіль з готового порошку дуже легко, але не так цікаво. Пропоную рецепт киселю зі свіжої вишнею з використанням готового порошку, як його приготувати, детально розказано в покрокової інструкції.

  • Брикет кислий - 250 грам
  • Вишня свіжа - 300 грам
  • Вода - 2, 5 L
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 3-4 Ст. Ложок
кисіль з порошку - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кисіль з порошку - фото крок 2
Налийте в каструлю воду, поставте на вогонь, коли вода нагріється до кипіння, всипте вишню і проваріть приблизно 7-10 хвилин з моменту закипання.
кисіль з порошку - фото крок 3
Процідити через сито, вишню протріть силіконової лопаткою, щоб на ситі залишилися кісточки.
кисіль з порошку - фото крок 4
Злийте проціджений морс знову в каструлю.
кисіль з порошку - фото крок 5
Подрібніть кисіль, якщо він затвердів в пачці. Стандартна пачка розрахована на 1 лист киселя, в каструлі 2, 5 л Морзе, тому всипте до порошкового киселю додатково крохмаль з розрахунку 3-4 ст. Ложки на літр води.
кисіль з порошку - фото крок 6
Влийте до порошку стакан води і добре розмішайте, щоб не було грудочок.
кисіль з порошку - фото крок 7
Влийте порошково-крохмальний розчин в морс при постійному помішуванні, спочатку кисіль буде мутним, нехай це не лякає, доведіть до кипіння.
кисіль з порошку - фото крок 8
Додайте за смаком цукровий пісок, після того, як кисіль буде доведений до кипіння, він знову стане прозорим.
кисіль з порошку - фото крок 9
Кисіль треба охолодити, після чого його можна подавати до столу. Він вийшов яскравим, красивим і дуже смачним.

Схожі рецепти