Тістечка з повітряним рисом і зефіром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тістечок з крекерів, зефіру маршмеллоу, ванільного екстракту, повітряного рису і молочного шоколаду.
Ці легкі хрусткі тістечка з повітряним рисом готуються всього за 15 хвилин. Для їх приготування вам навіть не потрібно духовка, що особливо актуально в період літньої спеки. Вам потрібно буде лише розтопити зефір в мікрохвильовій печі. Ці тістечка дуже зручно брати з собою в поїздку або на пікнік. За цим рецептом у вас вийде 16 тістечок.
- Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
- Ванільного екстракту - 2 чайних ложки
- Повітряного рису - 3 склянки
- Крекерів - 1 Склянка
- Чіпсів з молочного шоколаду - 1 Склянка
1. Скропити рослинним маслом форму розміром 20Х20 см. Розламати крекери на шматки.
У великій мисці для СВЧ змішати зефір, вершкове масло і ванільний екстракт. Помістити в мікрохвильову піч і тримати до тих пір, поки зефір не почне пом'якшуватися. Це забере у вас приблизно близько 1 хвилини.
У великій мисці для СВЧ змішати зефір, вершкове масло і ванільний екстракт. Помістити в мікрохвильову піч і тримати до тих пір, поки зефір не почне пом'якшуватися. Це забере у вас приблизно близько 1 хвилини.
2. Змішати з допомогою шпателя всі інгредієнти.
3. Знову помістити в мікрохвильову піч на 1 хвилину до тих пір, поки зефір повністю не розтане.
4. Додати повітряний рис і перемішати.
5. Додати шматочки крекерів і шоколадні чіпси, акуратно перемішати.
6. Викласти отриману суміш в підготовлену форму.
7. Дати охолонути, розрізати на 16 квадратів і подавати.