Млинцевий торт з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Як ситної закуски до щоденного або святкового столу пропоную приготувати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Дуже смачне і незвичайне блюдо!
1. Самий трудомісткий процес у даному випадку - це підготовчий етап. Для початку необхідно збити яйця з дрібкою солі і цукру, влити молоко і всипати просіяне борошно. Тісто має бути рідким і без грудочок. Додайте трохи рослинного масла прямо в тісто, як слід все перемішайте.
2. На добре розігрітій сковороді смажте тоненькі млинці.
3. Гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. При бажанні за рецептом приготування млинцевого торта з грибами і сиром можна додати 1-2 цибулини.
4. На окрему сковороду налийте трохи олії, розігрійте.
5. Грибочки обсмажте до готовності, посолити і поперчити за смаком.
6. Натріть на дрібній тертці твердий сир.
7. Отже, коли все готово, можна безпосередньо почати збирати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Викладіть на деко лист пергаменту, а на нього - один млинець.
8. Розподіліть трохи грибів, додайте трішки майонезу і сиру.
9. Зверху викладіть наступний млинець. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
10. Паралельно розігрійте духовку, і зібраний повністю тортик Відведіть туди на 10-12 хвилин. Втім, це тільки один з варіантів, як зробити млинцевий торт з грибами і сиром. При бажанні його можна і не запікати, а відразу відправити в холодильник, щоб він настоявся.
Ось такий ситний і смачний закусочний тортик вийде в результаті. Перед подачею його можна також доповнити подрібненою зеленню.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1-1.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Гриби - 300 грам
- Сир - 250 грам
- Майонез - За смаком
2. На добре розігрітій сковороді смажте тоненькі млинці.
3. Гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. При бажанні за рецептом приготування млинцевого торта з грибами і сиром можна додати 1-2 цибулини.
4. На окрему сковороду налийте трохи олії, розігрійте.
5. Грибочки обсмажте до готовності, посолити і поперчити за смаком.
6. Натріть на дрібній тертці твердий сир.
7. Отже, коли все готово, можна безпосередньо почати збирати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Викладіть на деко лист пергаменту, а на нього - один млинець.
8. Розподіліть трохи грибів, додайте трішки майонезу і сиру.
9. Зверху викладіть наступний млинець. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
10. Паралельно розігрійте духовку, і зібраний повністю тортик Відведіть туди на 10-12 хвилин. Втім, це тільки один з варіантів, як зробити млинцевий торт з грибами і сиром. При бажанні його можна і не запікати, а відразу відправити в холодильник, щоб він настоявся.
Ось такий ситний і смачний закусочний тортик вийде в результаті. Перед подачею його можна також доповнити подрібненою зеленню.