Рецепт Млинцевий торт з грибами і сиром фото

Млинцевий торт з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Як ситної закуски до щоденного або святкового столу пропоную приготувати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Дуже смачне і незвичайне блюдо!

Опис приготування:

1. Самий трудомісткий процес у даному випадку - це підготовчий етап. Для початку необхідно збити яйця з дрібкою солі і цукру, влити молоко і всипати просіяне борошно. Тісто має бути рідким і без грудочок. Додайте трохи рослинного масла прямо в тісто, як слід все перемішайте.

2. На добре розігрітій сковороді смажте тоненькі млинці.

3. Гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. При бажанні за рецептом приготування млинцевого торта з грибами і сиром можна додати 1-2 цибулини.

4. На окрему сковороду налийте трохи олії, розігрійте.

5. Грибочки обсмажте до готовності, посолити і поперчити за смаком.

6. Натріть на дрібній тертці твердий сир.

7. Отже, коли все готово, можна безпосередньо почати збирати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Викладіть на деко лист пергаменту, а на нього - один млинець.

8. Розподіліть трохи грибів, додайте трішки майонезу і сиру.

9. Зверху викладіть наступний млинець. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.

10. Паралельно розігрійте духовку, і зібраний повністю тортик Відведіть туди на 10-12 хвилин. Втім, це тільки один з варіантів, як зробити млинцевий торт з грибами і сиром. При бажанні його можна і не запікати, а відразу відправити в холодильник, щоб він настоявся.

Ось такий ситний і смачний закусочний тортик вийде в результаті. Перед подачею його можна також доповнити подрібненою зеленню.

  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 1-1.5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 250 грам
  • Майонез - За смаком
1. Самий трудомісткий процес у даному випадку - це підготовчий етап. Для початку необхідно збити яйця з дрібкою солі і цукру, влити молоко і всипати просіяне борошно. Тісто має бути рідким і без грудочок. Додайте трохи рослинного масла прямо в тісто, як слід все перемішайте.

2. На добре розігрітій сковороді смажте тоненькі млинці.

3. Гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. При бажанні за рецептом приготування млинцевого торта з грибами і сиром можна додати 1-2 цибулини.

4. На окрему сковороду налийте трохи олії, розігрійте.

5. Грибочки обсмажте до готовності, посолити і поперчити за смаком.

6. Натріть на дрібній тертці твердий сир.

7. Отже, коли все готово, можна безпосередньо почати збирати млинцевий торт з грибами і сиром в домашніх умовах. Викладіть на деко лист пергаменту, а на нього - один млинець.

8. Розподіліть трохи грибів, додайте трішки майонезу і сиру.

9. Зверху викладіть наступний млинець. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.

10. Паралельно розігрійте духовку, і зібраний повністю тортик Відведіть туди на 10-12 хвилин. Втім, це тільки один з варіантів, як зробити млинцевий торт з грибами і сиром. При бажанні його можна і не запікати, а відразу відправити в холодильник, щоб він настоявся.

Ось такий ситний і смачний закусочний тортик вийде в результаті. Перед подачею його можна також доповнити подрібненою зеленню.

Схожі рецепти