Млинцевий торт з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Млинцеві торти нескладно приготувати - досить спекти млинці і підготувати крем. Але це блюдо - сніданок, тому в якості начинки потрібно взяти куряче філе, печериці, сметану і зелень за смаком.
Якщо ви вже складаєте святкове меню, подивіться, як приготувати млинцевий торт з куркою і грибами - дуже ніжний, ситний, смачний, з апетитним ароматом грибів і м'яса. За бажанням сметану в рецепті можна замінити майонезом, а замість курячої грудки взяти відварну яловичину або телятину - вибір за вами. Можна додати трохи моркви або часнику за смаком до начинки - вийде смачно. Прикрасити такий закусочний торт можна зеленню і сметаною.
- Борошно - 300 грам
- Вода - 250 грам
- Куряче філе - 600 грам
- Печериці - 600 грам
- Крем - 300 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Яйця змішайте віночком з цукром і сіллю. Додайте половину теплого молока, перемішайте. Поступово просійте борошно до маси, перемішайте віночком до однорідності.
2. Додайте молоко, що залишилося, теплу воду, рослинне масло і перемішайте. Консистенцію відрегулюйте за допомогою води і борошна. Залиште тісто на 15 хвилин при кімнатній температурі.
3. Випікайте млинці на розігрітій сковороді на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Приготуйте начинку: куряче філе відваріть, печериці та цибулю злегка обсмажте.
4. Збийте все блендером до однорідності, додайте сметану, сіль і перець за смаком. Перемішайте. Зберіть торт: змастіть млинці тонким шаром начинки і складіть один на одного.
5. Бока змастіть сметаною і обсипте рубаною зеленню, а зверху намалюйте сіточку сметаною. Поставте торт в холодильник на 4-5 годин. Смачного!