Рецепт Млинцевий торт з куркою і грибами фото

Млинцевий торт з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Млинцеві торти нескладно приготувати - досить спекти млинці і підготувати крем. Але це блюдо - сніданок, тому в якості начинки потрібно взяти куряче філе, печериці, сметану і зелень за смаком.

Опис приготування:

Якщо ви вже складаєте святкове меню, подивіться, як приготувати млинцевий торт з куркою і грибами - дуже ніжний, ситний, смачний, з апетитним ароматом грибів і м'яса. За бажанням сметану в рецепті можна замінити майонезом, а замість курячої грудки взяти відварну яловичину або телятину - вибір за вами. Можна додати трохи моркви або часнику за смаком до начинки - вийде смачно. Прикрасити такий закусочний торт можна зеленню і сметаною.

  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 250 грам
  • Куряче філе - 600 грам
  • Печериці - 600 грам
  • Крем - 300 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
млинцевий торт з куркою і грибами - фото крок 1
1. Яйця змішайте віночком з цукром і сіллю. Додайте половину теплого молока, перемішайте. Поступово просійте борошно до маси, перемішайте віночком до однорідності.
млинцевий торт з куркою і грибами - фото крок 2
2. Додайте молоко, що залишилося, теплу воду, рослинне масло і перемішайте. Консистенцію відрегулюйте за допомогою води і борошна. Залиште тісто на 15 хвилин при кімнатній температурі.
млинцевий торт з куркою і грибами - фото крок 3
3. Випікайте млинці на розігрітій сковороді на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Приготуйте начинку: куряче філе відваріть, печериці та цибулю злегка обсмажте.
млинцевий торт з куркою і грибами - фото крок 4
4. Збийте все блендером до однорідності, додайте сметану, сіль і перець за смаком. Перемішайте. Зберіть торт: змастіть млинці тонким шаром начинки і складіть один на одного.
млинцевий торт з куркою і грибами - фото крок 5
5. Бока змастіть сметаною і обсипте рубаною зеленню, а зверху намалюйте сіточку сметаною. Поставте торт в холодильник на 4-5 годин. Смачного!

Схожі рецепти