Млинцевий торт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо просто млинці набридли, пропоную урізноманітнити меню млинцевим тортиком з сиром. Для тортика можна приготувати млинці по своєму улюбленому рецепту, а якщо такого немає, то я покажу вам свій!
Якщо ви не встигаєте смажити млинці і збирати тортик, не біда. Можна вже готовий поставити його на пару хвилин в мікрохвильову піч, щоб розплавити сир. Такий тортик можна урізноманітнити і іншими начинками, додати до сиру гриби або шинку, наприклад, але це буде вже зовсім інша історія. Хай щастить!
- Молоко - 1 літр
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 склянки
- Сир - 250-300 грам (начинка)
- Вершкове масло - 50-60 грам (начинка)
Підготуйте продукти для млинців і начинки. Приступимо!
Візьміть зручну глибоку посудину для тесту. Налийте в неї пару стаканів молока, додайте сіль, цукор, яйця і рослинна олія. Віночком з'єднайте інгредієнти до однорідного стану. Після чого влийте молоко, регулюючи консистенцію тесту для млинців. Може бути, молоко піде не всі. Дивіться по тесту, занадто рідке робити теж не варто, так як млинці будуть рватися.
Відразу натріть сир на дрібній тертці.
Наливайте тісто на гарячу антипригарним сковороду, смажте млинці.
Особливість тортика в тому, що кожен гарячий млинець потрібно відразу викладати на блюдо або тарілку і посипати сиром, попередньо змастити млинець маслом. Поки млинці гарячі сир буде плавиться. Накривайте сир знову гарячим млинців і посипайте сиром.
І так продовжуйте до тих пір, поки не закінчаться млинці і сир.
Прикрасьте тортик так, як вам дозволить це зробити фантазія. Дайте йому охолонути. К тому моменту, коли він буде холодним, сир розплавиться і склеїть млинці меду собою. Не забувайте промащувати вершковим маслом. Смачного!