Рецепт Млинцевий торт крем-брюле фото

Млинцевий торт крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування млинцевого торта з ванільним кремом і паленим цукром.

Опис приготування:

Набридли звичайні млинці? Млинцевий торт з ванільним кремом і паленим цукром на верхівці доставить вам справжнє задоволення. Палений цукор ви можете замінити цукровою пудрою.

  • Вершкового масла - 6 Ст. Ложок
  • Яєць - 6 штук
млинцевий торт крем-брюле - фото крок 1
1. Приготувати тісто для млинців. У невеликій каструлі нагріти масло до коричневого кольору. Відставити в сторону. В іншій маленькій сковороді нагріти молоко, дати охолонути протягом 10 хвилин. Міксером на середній швидкості збити разом яйця, борошно, цукор і сіль. Повільно додати гаряче молоко з коричневим маслом. Накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. Приготувати ванільний крем. Стручок ванілі розрізати навпіл. Довести в каструлі молоко і ваніль до кипіння, потім відставити убік на 10 хвилин, видалити ваніль. Заповнити велику миску льодом і помістити в неї іншу миску меншого розміру.
У середній сковороді з товстим дном збити яєчні жовтки, цукор і крохмаль. Поступово додати гаряче молоко, потім помістити каструлю на сильний вогонь і довести до кипіння, варити від 1 до 2 хвилин. Процідити масу через дрібне сито в миску. Поставити миску в крижану ванну і перемішувати до тих пір, поки температура досягне 60 градусів. Перемішати з маслом. Коли повністю охолоне, накрити кришкою і поставити в холодильник. Зібрати торт. Довести тісто до кімнатної температури. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Змастити поверхню маслом, потім додати близько 3 столових ложок тесту на сковороду і смажити млинець близько 1 хвилини.
млинцевий торт крем-брюле - фото крок 2
2. Потім обережно перевернути і смажити на іншій стороні не більше, ніж 5 секунд. Викласти на деко, вистелений пергаментом. Повторити з рештою тестом, поки у вас не вийде приблизно 20 млинців. Процідити ванільний крем через сито ще раз. Збити зі столовою ложкою цукру і Кірш.
млинцевий торт крем-брюле - фото крок 3
3. Викласти 1 млинець на тарілку. Покрити зверху ванільним кремом (близько 1/4 склянки). Повторити з рештою млинцями і кремом, щоб вийшов високий торт. Охолодити 2 годину. Дістати торт за 30 хвилин перед подачею на стіл.
млинцевий торт крем-брюле - фото крок 4
4. Якщо у вас є паяльна лампа для крем-брюле, посипте торт зверху 2 столовими ложками цукру і підпаліть. В іншому випадку посипте торт цукровою пудрою. Нарізати і подавати.

Схожі рецепти