Рецепт Десерт «крем-брюле» фото

Десерт «крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця
Вагітним і годуючим
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати десерт"Крем брюле" без праці і клопоту. Легкий десерт стане відмінним завершальним акордом для вашого свята або повсякденного вечері. Це смакота!

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, що приготувати смачного і легкого своєї сім'ї, то цей десерт відмінно підійде. Легка і повітряна текстура десерту не залишить байдужим нікого.

Цей десерт можна приготувати і на святковий стіл, так як після"багатого" столу, багатьом гостям складно зважитися на важкий десерт.

Готовий десерт прикрасьте корицею або розтопленим цукром.

Смачного!

  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершки 33% - 1 Склянка
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
1
У мисці змішайте вершки і цукор до повного розчинення цукру. Збивайте вершки до отримання крему.
2
Збийте яєчні жовтки з ванільним екстрактом до отримання однорідної маси.
3
З'єднайте вміст мисок і акуратно перемішайте.
4
Розігрійте духовку до 170 З.
5
Візьміть формочки для випічки і налийте туди крем, випікайте 50 хвилин.
6
Готовий"Крем брюле" остудіть, приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.

Схожі рецепти