Десерт «крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати десерт "крем брюле" без праці і клопоту. Легкий десерт стане відмінним завершальним акордом для вашого свята або повсякденного вечері. Це смакота!
Якщо ви не знаєте, що приготувати смачного і легкого своєї сім'ї, то цей десерт відмінно підійде. Легка і повітряна текстура десерту не залишить байдужим нікого.
Цей десерт можна приготувати і на святковий стіл, так як після "багатого" столу, багатьом гостям складно зважитися на важкий десерт.
Готовий десерт прикрасьте корицею або розтопленим цукром.
Смачного!
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершки 33% - 1 Склянка
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
1
У мисці змішайте вершки і цукор до повного розчинення цукру. Збивайте вершки до отримання крему.
2
Збийте яєчні жовтки з ванільним екстрактом до отримання однорідної маси.
3
З'єднайте вміст мисок і акуратно перемішайте.
4
Розігрійте духовку до 170 З.
5
Візьміть формочки для випічки і налийте туди крем, випікайте 50 хвилин.
6
Готовий "крем брюле" остудіть, приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.