Морозиво крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати морозиво крем-брюле в домашніх умовах набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Справжнє натуральне ласощі для всієї родини, що може бути краще?
Знайомий з дитинства смак без праці можна повторити на своїй кухні. Цей надзвичайно простий рецепт морозива крем-брюле сподобається всім ласунам. Спробуйте і вам обов'язково сподобається.
- Вершки - 0.5 L
- Згущене молоко - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Жовток - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
1. Акуратно відокремити білки від жовтків (білки не знадобляться в даному випадку). Жовтки викласти в глибоку миску і додати близько 2 столових ложок згущеного молока. Почати збивати на середній швидкості. Поступово всипати просіяне борошно (можна спробувати в рецепт приготування морозива крем-брюле додати кукурудзяних крохмаль). Слідом додати ще трохи згущеного молока, продовжуючи збивати.
2. Молоко відправити на вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню, трохи остудити і влити тонкою цівкою, продовжуючи збивати.
3. Підготувати водяну баню. Поставити на неї мисочку і, періодично помішуючи, уварити трохи. Маса повинна загуснути, але бути однорідною і без грудочок.
4. Окремо до щільних піків збити вершки. Вони повинні бути жирними, щоб морозиво крем-брюле в домашніх умовах було смачним і насиченим.
5. Потроху ввести вершки в уварену масу, акуратно помішуючи. Маса повинна бути повітряної.
6. Залишилося тільки підготувати відповідний контейнер і перелити туди масу. Надіслати в морозилку на півгодини, а потім активно збити занурювальним блендером. Ще через півгодини знову збити. Потім через 1 годину останній раз. Ось і весь простий рецепт морозива крем-брюле.