Національний оператор мобільного крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)
Національний оператор мобільного крем-брюле - вишукана закуска, яка ідеально підійде для романтичної вечері. Ніжний смак краба з вершками і яйцем - ідеальне поєднання. Спробуйте цей рецепт, вам сподобається!
Національний оператор мобільного крем-брюле незвичайна, але дуже смачна закуска. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати це цікаве блюдо французької кухні. Крем-брюле після запікання повинен настоятися протягом декількох годин. Перед подачею його потрібно посипати натертим сиром і прогріти в мікрохвильовці чи духовці кілька хвилин, щоб вийшла гарна сирна шапочка. Смачного!
- Luk-salotų - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2 штуки (пір'я)
- Крабове м'ясо - 200 грам
- Вершки - 20 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1
Лук-шалот почистіть і поріжте кубиками.
Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте.
Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте.
2
Національний оператор мобільного дрібно наріжте і змішайте з цибулею. Додайте лимонний сік, сіль і перець.
3
Вершки поставте на вогонь і прогрійте протягом 5 хвилин. Додайте яйця, добре все перемішайте.
4
Національний оператор мобільного розкладіть у формочки і залийте яєчно-вершковою сумішшю. Поставте в розігріту до 100 градусів духовку на 50 хвилин.