Рецепт Мус з ряжанки «Майже морозиво крем-брюле» фото

Мус з ряжанки «Майже морозиво крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Желатин , Банан , Ряжанка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 25 хв.

Ніжний мус зі смаком підталого морозива, а глазуровані банани і аромат кориці завершують справу. Обов'язково спробуйте цей ніжний десерт.

Опис приготування:

Смачний і ніжний десерт. Якщо не любите корицю, замініть її на ванілін і додавайте його в ряжанку. Банани потрібно брати щільні. Цукор можна брати і простий, але коричневий додасть бананам карамельний присмак. Смачного!

  • Ряжанка - 400 грам
  • Вершки 35% - 250 мілілітрів
  • Желатин - 10 грам
  • Цукрова пудра - 1/3 склянки
  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Банан - 3 штуки
  • Цукор коричневий - 4 Ст. Ложки
  • Обкладинка - За смаком
мус з ряжанки
Складові.
мус з ряжанки
Почистіть і поріжте банани на колечка.
мус з ряжанки
Змішайте цукор з корицею, насипте на сковороду і нагрійте на повільному вогні. Обсмажте банани з двох сторін по 1-2 хвилини.
мус з ряжанки
Замочіть желатин в молоці і розпустіть згідно з інструкцією.
мус з ряжанки
Збийте ряжанку з цукровою пудрою протягом 3 хвилин.
мус з ряжанки
Збийте вершки до твердих піків і додайте до ряжанка.
мус з ряжанки
Додайте молоко з желатином і знову збийте протягом 2-3 хвилин до однорідної маси.
мус з ряжанки
Покладіть на дно креманок частина бананів.
мус з ряжанки
Залийте їх мусом і поставте в холодильник на кілька годин до застигання.
мус з ряжанки
Потім прикрасьте за вашим бажанням і подавайте.
мус з ряжанки
Смачного!

Схожі рецепти