Рецепт Легке желе «Крем-брюле» фото

Легке желе «Крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко , Желатин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , День закоханих
Десерти , Желе
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Влаштуйте свято своїм дітям, і, чого вже приховувати, побалуйте себе також, приготувавши легке желе"Крем-брюле" . Воно складається з простих і недорогих інгредієнтів, а застигає в маленьких формочках.

Опис приготування:

Якщо хочете отримати низькокалорійне желе, просто використовуйте замість цукру будь-який доступний замінник, наприклад порошок стевії. Десерт подається до столу замороженим, варення або ягоди додаємо за бажанням.

Дивіться, як приготувати легке желе"Крем-брюле" . Вдалого приготування!

  • Молоко - 1 Склянка (з низьким % жирності)
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Йогурт ванільний - 1/2 склянки
  • Ягоди - За смаком
легке желе
Залийте желатин теплим молоком на 15 хвилин.
легке желе
Підготуйте формочки, в яких буде застигати желе. Ідеально підійдуть силіконові форми для кексів.
легке желе
Підмісіть до желатину з молоком цукор і йогурт. Перемішайте до однорідності і розлийте по формах. Відправляємо формочки в холодильник до повного застигання.
легке желе
Готове желе прикрашаємо ягодами або варенням. Смачного!

Схожі рецепти