Легке желе «Крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте свято своїм дітям, і, чого вже приховувати, побалуйте себе також, приготувавши легке желе "крем-брюле" . Воно складається з простих і недорогих інгредієнтів, а застигає в маленьких формочках.
Якщо хочете отримати низькокалорійне желе, просто використовуйте замість цукру будь-який доступний замінник, наприклад порошок стевії. Десерт подається до столу замороженим, варення або ягоди додаємо за бажанням.
Дивіться, як приготувати легке желе "крем-брюле" . Вдалого приготування!
- Молоко - 1 Склянка (з низьким % жирності)
- Желатин - 2 чайних ложки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Йогурт ванільний - 1/2 склянки
- Ягоди - За смаком
Залийте желатин теплим молоком на 15 хвилин.
Підготуйте формочки, в яких буде застигати желе. Ідеально підійдуть силіконові форми для кексів.
Підмісіть до желатину з молоком цукор і йогурт. Перемішайте до однорідності і розлийте по формах. Відправляємо формочки в холодильник до повного застигання.
Готове желе прикрашаємо ягодами або варенням. Смачного!