Рецепт Торт «Крем-брюле» фото

Торт «Крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Тістечка "крем-брюле" - чудова домашня випічка, яка підійде для чаювання в будні і свята. Смачний, ніжний, м'який, недорогий! Беріть на замітку рецепт!

Тістечка "крем брюле ", як і будь-який інший, вимагає часу і сил. Але він дуже простий у приготуванні. Причому коржі піч можна, як в духовці, так і на сковороді. В останньому випадку процес проходить набагато швидше. Прикрасити торт можна не тільки білковим кремом, але і збитими вершками. Це вже справа вашої фантазії. Смачний, ніжний, красивий торт порадує ваших близьких і гостей.

  • Крем - 150 грам
  • Цукор - 250 грам(150 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам(50 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Какао-порошок - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 5 грам
тістечка
Викладіть сметану в миску.
тістечка
Розтопити вершкове масло і також додайте в миску.
тістечка
Додайте соду, погашену лимонним соком або оцтом. І пшеничне борошно.
тістечка
Зваріть крем. У каструлю налийте молоко і поставте на плиту. У мисочці змішайте 2 жовтка, 100 грам цукру і 3 столові ложки крохмалю. Коли молоко почне закипати, додайте цю суміш. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ.
тістечка
Перемішайте крем з маслом до однорідної консистенції.
тістечка
Прикрасьте торт за смаком. У мене це збиті білки з цукром на водяній бані.
тістечкатістечка
І можна подавати до чаю, кава, kompotu.

Схожі рецепти