Торт «Крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка "крем-брюле" - чудова домашня випічка, яка підійде для чаювання в будні і свята. Смачний, ніжний, м'який, недорогий! Беріть на замітку рецепт!
Тістечка "крем брюле ", як і будь-який інший, вимагає часу і сил. Але він дуже простий у приготуванні. Причому коржі піч можна, як в духовці, так і на сковороді. В останньому випадку процес проходить набагато швидше. Прикрасити торт можна не тільки білковим кремом, але і збитими вершками. Це вже справа вашої фантазії. Смачний, ніжний, красивий торт порадує ваших близьких і гостей.
- Крем - 150 грам
- Цукор - 250 грам(150 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам(50 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
- Какао-порошок - 1, 5 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйця курячі - 2 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 5 грам
Викладіть сметану в миску.
Розтопити вершкове масло і також додайте в миску.
Додайте соду, погашену лимонним соком або оцтом. І пшеничне борошно.
Зваріть крем. У каструлю налийте молоко і поставте на плиту. У мисочці змішайте 2 жовтка, 100 грам цукру і 3 столові ложки крохмалю. Коли молоко почне закипати, додайте цю суміш. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ.
Перемішайте крем з маслом до однорідної консистенції.
Прикрасьте торт за смаком. У мене це збиті білки з цукром на водяній бані.
І можна подавати до чаю, кава, kompotu.