Салат «Цезар» з лимонно-медової заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Продовжуючи експериментувати з найсмачнішим, на мій погляд, салатом, хочу поділитися з вами чудовим результатом. Легкий, апетитний, нескладний в процесі, його просто неможливо не спробувати.
Перед вами класна ідея, як приготувати салат "цезар" з лимонно-медової заправкою. Це чудова альтернатива класичному варіанту з анчоусами. Курка в даному випадку смажиться на грилі, але можна використовувати і сковороду (або запекти в духовці, наприклад).
- Куряча грудка - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Салат "романо" - 1 штука
- Помідори - 200 грам
- Пармезан - За смаком
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Курячі грудки вимийте і висушіть. Додати сіль, поперчіть, збризніть маслом. Обсмажте курочку до готовності.
2
Яйця відварити круто, остудіть їх і очистіть.
3
Вимийте і висушіть помідори, наріжте їх навпіл. На дно тарілки для подачі викладіть салат.
4
Для приготування заправки з'єднайте сік лимона, мідь, гірчицю, оливкова олія, додайте трохи солі і перцю.
5
Викладіть на тарілку нарізану курку, помідори, яйця. Полийте заправкою і додайте пармезан.
Можна подавати до столу.
Можна подавати до столу.