Рецепт Салат «Цезар» з лимонно-медової заправкою фото

Салат «Цезар» з лимонно-медової заправкою
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі, Птах, Курка
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати, Салат Цезар

Продовжуючи експериментувати з найсмачнішим, на мій погляд, салатом, хочу поділитися з вами чудовим результатом. Легкий, апетитний, нескладний в процесі, його просто неможливо не спробувати.

Перед вами класна ідея, як приготувати салат "цезар" з лимонно-медової заправкою. Це чудова альтернатива класичному варіанту з анчоусами. Курка в даному випадку смажиться на грилі, але можна використовувати і сковороду (або запекти в духовці, наприклад).

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Салат "романо" - 1 штука
  • Помідори - 200 грам
  • Пармезан - За смаком
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1/2 чайних ложки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Курячі грудки вимийте і висушіть. Додати сіль, поперчіть, збризніть маслом. Обсмажте курочку до готовності.
2
Яйця відварити круто, остудіть їх і очистіть.
3
Вимийте і висушіть помідори, наріжте їх навпіл. На дно тарілки для подачі викладіть салат.
4
Для приготування заправки з'єднайте сік лимона, мідь, гірчицю, оливкова олія, додайте трохи солі і перцю.
5
Викладіть на тарілку нарізану курку, помідори, яйця. Полийте заправкою і додайте пармезан.
Можна подавати до столу.

Схожі рецепти