Рецепт Салат «Цезар» зі сметанно-лимонної заправкою фото

Салат «Цезар» зі сметанно-лимонної заправкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати, Салат Цезар

Ця страва давно перейшло з меню ресторанів на наші кухні. Варіацій знаменитого "цезаря" існує чимало. Я хочу показати простий, швидкий і цікавий рецепт, який варто взяти на замітку!

Рекомендую вам звернути увагу на цей класний спосіб, як приготувати салат "цезар" зі сметанно-лимонної заправкою. Його особливість в тому, що основних інгредієнтів всього три, 2 з яких будуть пекти. Це чудова ідея для перекусу або легкого вечері, наприклад. Заправку можна зробити заздалегідь, вона прекрасно зберігається в холодильнику пару днів.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Салат ромен - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/2-3/4 склянки (або кукурудзяні пластівці)
  • Крем - 100 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2-3 чайних ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
салат
1. Куряче філе вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, поперчіть, обваляйте з усіх боків в паніровці.
салат
2. Викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10.
салат
3. Тим часом вимийте і висушіть листя салату.
салат
4. Зніміть курочку з дека і на її місце покладіть листя. Збризніть оливковим маслом і відправте в духовку хвилини на 3-4.
салат
5. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати заправку. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте сметану, гірчицю, сік лимона, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішайте.
салат
6. На тарілку для подачі викладіть кілька листя салату, курочку і присипте зверху тертим пармезаном. Полийте заправкою і можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти