Рецепт Салат «Цезар» з легкої заправкою фото

Салат «Цезар» з легкої заправкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви не противники експериментів з класичними рецептами, то рекомендую вам звернути увагу на цей досить цікавий і простий варіант, як приготувати салат"Цезар" з легкої заправкою.

Опис приготування:

Традиційна заправка для"Цезаря" готується з великої кількості інгредієнтів, які не завжди виявляються під рукою. А використовувати звичайний майонез не завжди хочеться. Саме тому я хочу показати вам цей рецепт. Поєднання курки, овочів і яйця з маслом і бальзаміком виявилося досить вдалим, так що раджу спробувати!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Листя салату - 1 пучок
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухарики - За смаком
1
Kurinuû Grudka сіль, поперчіть і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. На середньому вогні обсмажте з двох сторін.
2
Яйця відварити, остудіть і очистіть.
3
Сухарики найкраще зробити самостійно. Для цього наріжте пару скибочок хліба довільними шматочками, підсолити трохи і викладіть на деко. Збризніть маслом і відправте в духовку або на сковороду. Підсушіть трохи і остудіть.
4
На тарілку для подачі викладіть листя салату. Додайте нарізані половинками помідори.
5
Курку наріжте невеликими шматочками і викладіть в салат. Додайте яйця і сир.
6
Полийте заправкою, з'єднавши оливкова олія з бальзамічним оцтом, сіллю і перцем за смаком, акуратно перемішайте.
7
Перед подачею додайте в салатник сухарики. Салат"Цезар" з легкої заправкою готовий!

Схожі рецепти