Салат «Цезар» з легкої заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не противники експериментів з класичними рецептами, то рекомендую вам звернути увагу на цей досить цікавий і простий варіант, як приготувати салат "цезар" з легкої заправкою.
Традиційна заправка для "цезаря" готується з великої кількості інгредієнтів, які не завжди виявляються під рукою. А використовувати звичайний майонез не завжди хочеться. Саме тому я хочу показати вам цей рецепт. Поєднання курки, овочів і яйця з маслом і бальзаміком виявилося досить вдалим, так що раджу спробувати!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Листя салату - 1 пучок
- Помідори черрі - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сухарики - За смаком
1
Kurinuû Grudka сіль, поперчіть і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. На середньому вогні обсмажте з двох сторін.
2
Яйця відварити, остудіть і очистіть.
3
Сухарики найкраще зробити самостійно. Для цього наріжте пару скибочок хліба довільними шматочками, підсолити трохи і викладіть на деко. Збризніть маслом і відправте в духовку або на сковороду. Підсушіть трохи і остудіть.
4
На тарілку для подачі викладіть листя салату. Додайте нарізані половинками помідори.
5
Курку наріжте невеликими шматочками і викладіть в салат. Додайте яйця і сир.
6
Полийте заправкою, з'єднавши оливкова олія з бальзамічним оцтом, сіллю і перцем за смаком, акуратно перемішайте.
7
Перед подачею додайте в салатник сухарики. Салат "цезар" з легкої заправкою готовий!