Кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані перці - блюдо, яке всі люблять з дитинства. Їм можна ситно пообідати, банкети без нього рідко обходяться. Перці, тушковані в соусі з кетчупом набувають вишуканий смак.
Кількість порцій: 6
- М'ясо - 500 грам (яловичина - 250 г, свинина - 250 г)
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Мал - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Кетчуп - 300 грам
- Вода - За смаком
Готуємо фарш. Через м'ясорубку перемелює м'ясо, цибуля і картопля.
У фарш додаємо рис, за смаком солимо.
Перець blanshiruem.
Начиняємо перець фаршем.
Укладаємо перці в каструлю і заливаємо до половини водою. Тушкуємо при закритій кришці 10 хвилин.
Тим часом в половині склянки води розводимо кетчуп. Через вищевказаний час додаємо в каструлю.
Тушкуємо перці під закритою кришкою на маленькому вогні ще 40 хвилин. Блюдо готово!