Рецепт Кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом фото

Кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Фаршировані перці - блюдо, яке всі люблять з дитинства. Їм можна ситно пообідати, банкети без нього рідко обходяться. Перці, тушковані в соусі з кетчупом набувають вишуканий смак.

Кількість порцій: 6
  • М'ясо - 500 грам (яловичина - 250 г, свинина - 250 г)
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Кетчуп - 300 грам
  • Вода - За смаком
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 1
Готуємо фарш. Через м'ясорубку перемелює м'ясо, цибуля і картопля.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 2
У фарш додаємо рис, за смаком солимо.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 3
Перець blanshiruem.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 4
Начиняємо перець фаршем.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 5
Укладаємо перці в каструлю і заливаємо до половини водою. Тушкуємо при закритій кришці 10 хвилин.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 6
Тим часом в половині склянки води розводимо кетчуп. Через вищевказаний час додаємо в каструлю.
кращий рецепт фаршированих перців з кетчупом - фото крок 7
Тушкуємо перці під закритою кришкою на маленькому вогні ще 40 хвилин. Блюдо готово!

Схожі рецепти