Кращий рецепт курочки з овочами в солодкої заливці і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
У сезон овочів, я думаю, вам сподобається курка в солодкої заливці в моєму виконанні. Особливу пікантність додає болгарський перець і кетчуп.
Кількість порцій: 3-4
- Курка - 700-1000 грам
- Баклажани - 1 штука
- Томати - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
Курку поріжте на середнього розміру шматочки, часник дрібно порубати, інші овочі поріжте, як вам подобається.
На гарячому маслі обсмажте нашу курочку.
Курочку відкладіть в інший посуд. У маслі, що залишилося обсмажте цибулю і болгарський перець.
Коли цибуля стане прозорою, додайте баклажан і томат.
Чекаємо, коли томат виділить сік, нарешті таки своєї черги дочекався і кетчуп.
У перемішані овочі додаємо обсмажену курочку, кип'ячену воду, сіль і чорний перець за смаком. tusim 30 хвилин, для 5 хвилин до готовності кладемо часник.