Десерт з солодкої картоплі і горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з солодкої картоплі, orexov Pekan, борошна, молока і цукру.
Ніжний хрусткий десерт з солодкої картоплі і горіхів стане несподіваним стравою на вашому святковому столі.
- Солодких картоплі - 4 штуки
- Цукру - 1 Склянка
- Молока - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Коричневого сахара - 1 Склянка
- Борошна - 1/2 склянки
- Пачки масла - 3/4 штуки
1. Розігріти духовку до 190 градусів. Вимити 4 середніх солодких картоплі і запекти їх в духовці до готовності, близько 30-35 хвилин, поки картопля не буде легко протикати виделкою. Коли картопля буде готовий, розламати його і викласти м'якоть у велику миску.
2. Додати 1 склянка цукру, 1 стакан молока, 2 яйця, 1 чайну ложку ванільного екстракту і 1 чайну ложку солі. Використовуючи прес, зробити картопляне пюре.
3. В окремій мисці змішати 1 стакан коричневого цукру, 1 стакан нарізаних горіхів пекан, ½ склянки борошна і ¾ пачки масла. Використовуючи вилку, ретельно перемішати всі інгредієнти разом, поки суміш не буде нагадувати крихти.
4. Збільшити температуру в духовці до 200 градусів. Викласти суміш солодкої картоплі в форму для випічки і посипати зверху горіховою масою.
5. Випікати в духовці протягом 30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати трохи охолонути в формі. Витягти з форми, дати охолонути до кімнатної температури і подавати.