Рецепт Десерт з солодкої картоплі і горіхів фото

Десерт з солодкої картоплі і горіхів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля, Горіхи
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти

Рецепт приготування десерту з солодкої картоплі, orexov Pekan, борошна, молока і цукру.

Ніжний хрусткий десерт з солодкої картоплі і горіхів стане несподіваним стравою на вашому святковому столі.

  • Солодких картоплі - 4 штуки
  • Цукру - 1 Склянка
  • Молока - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Коричневого сахара - 1 Склянка
  • Борошна - 1/2 склянки
  • Пачки масла - 3/4 штуки
десерт з солодкої картоплі і горіхів - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 190 градусів. Вимити 4 середніх солодких картоплі і запекти їх в духовці до готовності, близько 30-35 хвилин, поки картопля не буде легко протикати виделкою. Коли картопля буде готовий, розламати його і викласти м'якоть у велику миску.
десерт з солодкої картоплі і горіхів - фото крок 2
2. Додати 1 склянка цукру, 1 стакан молока, 2 яйця, 1 чайну ложку ванільного екстракту і 1 чайну ложку солі. Використовуючи прес, зробити картопляне пюре.
десерт з солодкої картоплі і горіхів - фото крок 3
3. В окремій мисці змішати 1 стакан коричневого цукру, 1 стакан нарізаних горіхів пекан, ½ склянки борошна і ¾ пачки масла. Використовуючи вилку, ретельно перемішати всі інгредієнти разом, поки суміш не буде нагадувати крихти.
десерт з солодкої картоплі і горіхів - фото крок 4
4. Збільшити температуру в духовці до 200 градусів. Викласти суміш солодкої картоплі в форму для випічки і посипати зверху горіховою масою.
десерт з солодкої картоплі і горіхів - фото крок 5
5. Випікати в духовці протягом 30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати трохи охолонути в формі. Витягти з форми, дати охолонути до кімнатної температури і подавати.

Схожі рецепти