Пюре з солодкої картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Батат не самий популярний продукт на наших столах, а даремно! Це чудовий овоч, яскравий, апетитний і дуже смачний. Хочу порекомендувати вам класну ідею, як приготувати пюре з солодкої картоплі.
Щоб зробити пюре ще цікавіше, рекомендую доповнити його ароматним розмарином, часником, а також кучерявою петрушкою або іншою зеленню за смаком. Таке пюре напевно викличе інтерес не тільки у дорослих, але і у дітей. Як різноманітності звичного меню цей рецепт - то, що потрібно!
- Солодка картопля - 2 штуки
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Мигдальне молоко - 2/3 склянки
- Кучерява петрушка - 1 пучок (по бажанню)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Захід в vımoyte, обсушити і очистіть.
2. Наріжте невеликими шматочками, відправте в каструлю з водою і відваріть до м'якості.
3. Подрібніть трохи розмарину. Часник викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте пару хвилин, помішуючи, додайте розмарин.
4. З'єднайте батат з часником і розмарином, акуратно перемішайте. Паралельно в невеликій кількості води припустите петрушку.
5. Розімніть батат в пюре з додаванням мигдалевого молока. Додайте зелень, перемішайте і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!