Рецепт Пиріг з солодкої картоплі фото

Пиріг з солодкої картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Пироги

Рецепт приготування пирога з начинкою з солодкої картопляного пюре.

Розігріти духовку до 175 градусів. Встановити деко на нижній полиці.

У кухонному комбайні змішати крекери, цукор, імбир і сіль і до дрібної крихти. Додати масло і перемішати, поки не вийде суміш з великих і вологих крихт. Викласти тісто у форму для випікання.

Зробити начинку. Для цього у великій мисці збити яйця і цукор. Додати пюре з солодкої картоплі, суміш двох напоїв, лимонний сік, ваніль, сіль і запашний перець. Збити масу віночком. Вилити начинку на тісто і розрівняти.

Випікати від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку і повністю охолодити близько 2 годин. Пиріг може бути підготовлений за добу вперед і зберігатися в холодильнику. Подавати пиріг охолодженим або при кімнатній температурі.


  • Крекерів - 10 штук
  • Цукру - 3 Ст. Ложки
  • Меленого імбиру - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1 щіпка
  • Вершкового масла, розтопленого - 5 Ст. Ложок
  • Великих яйця - 3 штуки
  • Цукру - 1/2 склянки
  • Смеси двух напитков, наприклад, Портера и эля пополам- 1/2 частини
  • Свіжого лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Ванільного екстракту - 2 чайних ложки
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Меленого запашного перцю - 1/4 чайних ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. Встановити деко на нижній полиці.

У кухонному комбайні змішати крекери, цукор, імбир і сіль і до дрібної крихти. Додати масло і перемішати, поки не вийде суміш з великих і вологих крихт. Викласти тісто у форму для випікання.

Зробити начинку. Для цього у великій мисці збити яйця і цукор. Додати пюре з солодкої картоплі, суміш двох напоїв, лимонний сік, ваніль, сіль і запашний перець. Збити масу віночком. Вилити начинку на тісто і розрівняти.

Випікати від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку і повністю охолодити близько 2 годин. Пиріг може бути підготовлений за добу вперед і зберігатися в холодильнику. Подавати пиріг охолодженим або при кімнатній температурі.

Схожі рецепти