Рецепт Салат до фаршированих перців фото

Салат до фаршированих перців
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати, Фаршировані

Рекомендую дуже легкий і низькокалорійний салат до фаршированих перців. Цей салат стане прекрасним легким гарніром і ідеально доповнить блюдо.

Сьогодні, як то кажуть, на закуску, я пропоную Вам найпростіший варіант салату до фаршированих перців, в той же час, найулюбленіший, який роблю найбільш часто. Моя мама каже про нього "їж тазиками та худни! " Адже в нім міститься всього близько 70 кілокалорія 100 d продукт і, в той же час, в наявності майже всі основні вітаміни, мікроелементи і мінерали. У цьому салаті можна використовувати як готову мариновану морську капусту, так і консервовану у вигляді салату в банках. А ще цей салат прекрасно гармонує з фаршированими перцями, готується дуже швидко.

Приступаємо:

1. Для початку все овочі (морква, огірок, перець, цибуля) PIME і чистий.

2. Цибулю ріжемо півкільцями.

3. Морква і огірок натираємо на середню терку.

4. Болгарський перець ріжемо соломкою.

5. Всі інгредієнти збираємо в салатник.

6. Готуємо заправку: оливкова олія, гірчичний, сіль, перець. Заправляємо салат і добре перемішуємо.

7. Прикрашаємо зеленню.

Смачного!

  • Морська капуста - 300 грам (салат)
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
Сьогодні, як то кажуть, на закуску, я пропоную Вам найпростіший варіант салату до фаршированих перців, в той же час, найулюбленіший, який роблю найбільш часто. Моя мама каже про нього "їж тазиками та худни! " Адже в нім міститься всього близько 70 кілокалорія 100 d продукт і, в той же час, в наявності майже всі основні вітаміни, мікроелементи і мінерали. У цьому салаті можна використовувати як готову мариновану морську капусту, так і консервовану у вигляді салату в банках. А ще цей салат прекрасно гармонує з фаршированими перцями, готується дуже швидко.

Приступаємо:

1. Для початку все овочі (морква, огірок, перець, цибуля) PIME і чистий.

2. Цибулю ріжемо півкільцями.

3. Морква і огірок натираємо на середню терку.

4. Болгарський перець ріжемо соломкою.

5. Всі інгредієнти збираємо в салатник.

6. Готуємо заправку: оливкова олія, гірчичний, сіль, перець. Заправляємо салат і добре перемішуємо.

7. Прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти