Салат до фаршированих перців
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую дуже легкий і низькокалорійний салат до фаршированих перців. Цей салат стане прекрасним легким гарніром і ідеально доповнить блюдо.
Сьогодні, як то кажуть, на закуску, я пропоную Вам найпростіший варіант салату до фаршированих перців, в той же час, найулюбленіший, який роблю найбільш часто. Моя мама каже про нього "їж тазиками та худни! " Адже в нім міститься всього близько 70 кілокалорія 100 d продукт і, в той же час, в наявності майже всі основні вітаміни, мікроелементи і мінерали. У цьому салаті можна використовувати як готову мариновану морську капусту, так і консервовану у вигляді салату в банках. А ще цей салат прекрасно гармонує з фаршированими перцями, готується дуже швидко.
Приступаємо:
1. Для початку все овочі (морква, огірок, перець, цибуля) PIME і чистий.
2. Цибулю ріжемо півкільцями.
3. Морква і огірок натираємо на середню терку.
4. Болгарський перець ріжемо соломкою.
5. Всі інгредієнти збираємо в салатник.
6. Готуємо заправку: оливкова олія, гірчичний, сіль, перець. Заправляємо салат і добре перемішуємо.
7. Прикрашаємо зеленню.
Смачного!
- Морська капуста - 300 грам (салат)
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Приступаємо:
1. Для початку все овочі (морква, огірок, перець, цибуля) PIME і чистий.
2. Цибулю ріжемо півкільцями.
3. Морква і огірок натираємо на середню терку.
4. Болгарський перець ріжемо соломкою.
5. Всі інгредієнти збираємо в салатник.
6. Готуємо заправку: оливкова олія, гірчичний, сіль, перець. Заправляємо салат і добре перемішуємо.
7. Прикрашаємо зеленню.
Смачного!