Рецепт Гарнір до фаршированих перців фото

Гарнір до фаршированих перців
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Крупи, Лобода
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Будь-яке гаряче блюдо повинне супроводжуватися відповідним гарніром. Він повинен доповнювати своїм смаком головні продукти. І якщо вам набрид картопля і спагетті в цій ролі, то читайте мій рецепт.

Подивіться, як приготувати гарнір до фаршированих перців, а саме кашу з кіноа. Вона має нейтральний смак, тому її потрібно варити не на воді, а на овочевому бульйоні. Таке блюдо доповнить будь-який фарш з овочами. За бажанням також додайте соус і зелень. Даних інгредієнтів вистачить на 4 порції.

  • Лобода - 100 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Кубик овочевого бульйону - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
гарнір до фаршированих перців - фото крок 1
Воду з концентратом овочевого бульйону перемішайте і доведіть до кипіння.
гарнір до фаршированих перців - фото крок 2
Потім додайте у воду киноа. Знову доведіть воду до кипіння. Зменшіть вогонь до маленького. Варіть кашу під кришкою 15-20 хвилин.
гарнір до фаршированих перців - фото крок 3
До готової каші додайте олію, сіль, подрібнену петрушку і перець. Все перемішайте.
гарнір до фаршированих перців - фото крок 4
Подавайте гарнір з фаршированим перцем. Смачного!

Схожі рецепти