Гарнір до фаршированих перців
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке гаряче блюдо повинне супроводжуватися відповідним гарніром. Він повинен доповнювати своїм смаком головні продукти. І якщо вам набрид картопля і спагетті в цій ролі, то читайте мій рецепт.
Подивіться, як приготувати гарнір до фаршированих перців, а саме кашу з кіноа. Вона має нейтральний смак, тому її потрібно варити не на воді, а на овочевому бульйоні. Таке блюдо доповнить будь-який фарш з овочами. За бажанням також додайте соус і зелень. Даних інгредієнтів вистачить на 4 порції.
- Лобода - 100 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Кубик овочевого бульйону - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Воду з концентратом овочевого бульйону перемішайте і доведіть до кипіння.
Потім додайте у воду киноа. Знову доведіть воду до кипіння. Зменшіть вогонь до маленького. Варіть кашу під кришкою 15-20 хвилин.
До готової каші додайте олію, сіль, подрібнену петрушку і перець. Все перемішайте.
Подавайте гарнір з фаршированим перцем. Смачного!