Рецепт фаршированих яєць з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця - яскрава, святкове і святкова закуска. У начинку можна додати новий інгредієнт і отримати новий смак і вигляд. Пропоную невигадливий рецепт фаршированих яєць з авокадо і беконом.
Фаршировані яйця - величезне поле, щоб хоч кожен день вигадувати нове блюдо. А якщо красиво прикрасити і подати, то яйця стануть відмінною закускою на святковий стіл. У цієї страви купа плюсів: швидкість в приготуванні, яскравий ошатний вигляд, ну і величезна тема для кулінарної творчості. Яйця фарширують у всьому світі різноманітними продуктами, іноді і досить незвичайними. Рецепт фаршированих яєць з авокадо і беконом також невигадливий і корисний, і сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цю закуску смачно, швидко і красиво. Блюдо виходить ароматним, смачним і, що досить важливо, досить бюджетним.
- Яйце - 6 штук
- Авокадо - 1 штука
- Бекон - 50 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Помідори - 1 штука
- Петрушка - 1/4 пучка
- Червоний солодкий перець - 1/2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
Яйця відварити круто (приблизно 8 хвилин). Почистіть і поріжте навпіл уздовж. Акуратно витягніть жовтки, щоб не пошкодити білки.
Жовтки від яєць складіть в глибокий посуд і добре розімніть вилкою.
Додайте до жовтків нарізані дрібними кубиками помідор, цибуля, перець, і обсмажений бекон. Авокадо розімніть в пюре і додайте до жовтків.
Додати сіль, поперчіть, додайте паприку і дрібно нарізану петрушку.
За допомогою ложки наповніть половинки білків начинкою.
Зверху покладіть бекон і зелень. Можна подавати до столу.