Закуска з фаршированих яєць
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця - це ідеальна закуска для будь-якого столу або на природу. Зробити такі не важко, а з начинкою можна сміливо експериментувати. Розповім про закуску з фаршированих яєць.
Змішати жовток з гірчицею і майонезом - це найпростіший і улюблений варіант начинки, такий сподобається всім. Якщо хочете зробити щось оригінальне, додайте до жовтків анчоуси, каперсами, м'ясо або рибу. Таку закуску не варто довго зберігати, а краще подавайте відразу після приготування.
- Яйця - 12 штук
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Майонез - 1/3 склянки
- Цибуля - 1/4 штуки
- Соус «Табаско» - 1/4 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Паприка - За смаком
1. Покладіть яйця в каструлю з холодною водою, вода повинна покривати яйця на 2-3 см. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою і відставте на 10-12 хвилин. Далі злийте окріп і залийте холодною водою, щоб яйця добре чистилися. Чисті яйця, розріжте їх навпіл по довжині і видаліть жовток. Викладіть половинки яєць на блюдо.
2. Жовток покладіть в окрему миску, і за допомогою вилки розімніть.
3. Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Додайте в миску з жовтками майонез, соус «Табаско», гірчицю, цибуля, сіль і перець за смаком, все ретельно перемішайте. Викладайте суміш жовтків в половинки яєць за допомогою ложки або кондитерського мішка.
4. Посипте фаршировані яйця паприкою і подавайте до столу.