Рецепт Закуска з фаршированих фініків з беконом фото

Закуска з фаршированих фініків з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл

Рецепт приготування закуски з фініків, начинених мигдалем і козячим сиром, обгорнутих смужками бекону і підсмажених на грилі.

Солоний бекон, солодкі фініки, гострий сир і хрусткий мигдаль - неймовірно смачне поєднання. Цю ситну закуску дивно легко і швидко зробити, а виглядає вона приголомшливо. Закуска підійде як для пікніка, так і для вечірки з великою кількістю гостей. При приготуванні цієї страви ви можете використовувати блакитний сир замість козячого.

  • Фініки без кісточок - 32 штук
  • Козячого сиру - 120 грам
  • Мигдалю - 32 штук (близько ⅓ чашки)
  • Бекону - 16 скибочок (близько 450 г)
закуска з фаршированих фініків з беконом - фото крок 1
1. Розрізати фініки уздовж довгого краю і розкрити їх. Начинити козячим сиром і покласти мигдаль в поглиблення. Розрізати скибочки бекону навпіл уздовж, щоб вийшло 32 смужки.
закуска з фаршированих фініків з беконом - фото крок 2
2. Обернути кожен начинений фінік смужкою бекону і закріпити зубочисткою або шампуром.
закуска з фаршированих фініків з беконом - фото крок 3
3. Викласти закуску на деко. Обсмажити закуску в духовці в режимі «гриль» або обсмажити на грилі (в 10 см від вогню) до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
закуска з фаршированих фініків з беконом - фото крок 4
4. Відразу ж подавати або дати охолонути до кімнатної температури.

Схожі рецепти