Рецепт Закачування кабачкової ікри на зиму фото

Закачування кабачкової ікри на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цей рецепт дуже зручний в приготуванні, а також низькокалорійний. Я не смажу овочі, а просто подрібнюю все і варю. Кабачкова ікра виходить ніжною і смачною.

Опис приготування:

Всі овочі потрібно подрібнити і проварити. В кінці додайте спеції і закатати в стерильні баночки. Готово!

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 250 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 250 грам
  • Оцет 9% столовий - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 50 грам
  • Масло rafinirovannoe - 70 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 1
Підготуємо овочі. Все ретельно вимийте і очистіть.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 2
Кабачки ріжемо крупно (для блендера).
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 3
Подрібнюємо в блендері або комбайні максимально дрібно.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 4
Ріжемо інші овочі.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 5
Складаємо в чашу блендера.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 6
Подрібнюємо.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 7
З'єднуємо обидві маси.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 8
Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Варимо на слабкому вогні 1 час.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 9
Додаємо сіль, цукор, олія, оцет, перець чорний мелений. Варимо ще 5-10 хвилин.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 10
Ікра готова.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 11
Розкладаємо по стерильним баночках.
закачування кабачкової ікри на зиму - фото крок 12
Накриваємо стерильними кришками і закочує. Перевертаємо банки догори дном і залишаємо до повного охолодження.

Схожі рецепти