Закачування кабачкової ікри на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дуже зручний в приготуванні, а також низькокалорійний. Я не смажу овочі, а просто подрібнюю все і варю. Кабачкова ікра виходить ніжною і смачною.
Всі овочі потрібно подрібнити і проварити. В кінці додайте спеції і закатати в стерильні баночки. Готово!
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 250 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 250 грам
- Оцет 9% столовий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 50 грам
- Масло rafinirovannoe - 70 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо овочі. Все ретельно вимийте і очистіть.
Кабачки ріжемо крупно (для блендера).
Подрібнюємо в блендері або комбайні максимально дрібно.
Ріжемо інші овочі.
Складаємо в чашу блендера.
Подрібнюємо.
З'єднуємо обидві маси.
Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Варимо на слабкому вогні 1 час.
Додаємо сіль, цукор, олія, оцет, перець чорний мелений. Варимо ще 5-10 хвилин.
Ікра готова.
Розкладаємо по стерильним баночках.
Накриваємо стерильними кришками і закочує. Перевертаємо банки догори дном і залишаємо до повного охолодження.