Кабачкової пюре на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Одним з основних в списку дитячого харчування є кабачок. Його переваги - чудова засвоюваність і приголомшливі смакові якості. Для діток - це ідеальний варіант.
Готується кабачкової пюре на зиму в домашніх умовах відносно швидко, а дітки його їдять із задоволенням. Спробуйте додати моркву або кольорову капусту і простежте за реакцією дитини. Кабачок легко засвоюється і відрізняється приголомшливими смаковими якостями.
- Кабачок - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1. Таке кабачкової пюре на зиму в домашніх умовах - відмінний прикорм малюка. Якщо мама відчуває в собі сили і готова до цього - починайте з невеликих порцій. Кабачок легко засвоюється і є вельми корисним продуктом.
2. Отже, приступаємо до приготування. Починаємо з очищення кабачка, після чого нарізаємо його гуртками середньої товщини.
3. Відправляємо їх варитися в злегка підсолену воду. Варимо на слабкому вогні не більше 15 хвилин, після чого зливаємо воду і даємо трохи охолонути. Поки кабачок остигає, стерилізуємо банки і кришки для консервації.
4. Тепер нам потрібно подрібнити в кухонному комбайні або в блендері. Маса повинні бути одноманітною. Перекладаємо пюре в баночки і стерилізуємо близько 5 хвилин, закочує і відправляємо в прохолодне місце.
5. Мій малюк дуже любить таке кабачкової пюре на зиму в домашніх умовах і їсть його із задоволенням. Його можна приготувати разом з морквою або іншими вареними овочами - продміть і дивіться за реакцією організму малюка.