Картопляно-кабачкової пюре
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, дітям завжди треба давати все найсмачніше і корисне. Так що і цей рецепт приготування картопляно-кабачкової пюре спеціально був створений для самих маленьких! Побалуйте свого малюка!
Взагалі, незважаючи на всі старання, дітки рідко хочуть їсти корисні овочеві пюре, так само як і манну кашу, я маю на увазі діток постарше, ніж немовлята, вони вже можуть висловити свою "фі" . Так ось, таке веселе картопляно-кабачкової пюре в домашніх умовах наминали все за милу душу! Адже воно таке красиве, як же тут не озброїтися ложкою? Так що розповідаю, як зробити картопляно-кабачкової пюре, а ви вже не соромтеся, проявіть креативність, дітки оцінять!
- Картопля - 2 штуки
- Кабачок - 0.5 штуки
- Морква - 1 штука
- Горох - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком (можна не додавати)
1. Всі овочі миємо, чистим. Якщо у вас вони з магазину - нехай постоять в воді годину перед цим. Воду міняємо, заливаємо овочі окропом, доводимо до кипіння, і варимо 30 хвилин.
2. Зціджуємо воду, виловлюємо картоплю і кабачки, зробимо пюре за допомогою блендера або толкушкой.
3. Додамо масло і сіль, перемішаємо і викладаємо пюре рівним гуртком.
4. А тепер окремо зробіть пюре з гороху - для вічко, і морквини - для рота. І можна подавати таке чудо дитині!