Картопляно-капустяне пюре
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре - один з улюблених гарнірів в моїй родині. Чоловік його уминає його за обидві щоки з м'ясом і рибою. Але коли воно набридає, то шукаєш нові варіації зі знайомим смаком, як в цей раз. Читайте!
Отже, я тепер поділюся з вами ідеєю, як приготувати картопляно-капустяне пюре. Воно підійде для вегетаріанського харчування і навіть може подаватися до святкової качці або курки. Смак м'який, а текстура повітряна. Ситний гарнір дуже пряний, а зелень дасть необхідну свіжість і додасть фарб.
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 0, 5 Ст. Ложки
- Мангольд - 2 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 450 грам
- Кольорова капуста - 450 грам
- Сіль - За смаком
Для початку очищену картоплю і капусту відварити в підсоленій воді протягом 15 хвилин. Потім розімніть овочі в пюре.
На пательні, тим часом, розігрійте оливкову олію. Обсмажте в ньому подрібнену цибулю, мангольд і часник до м'якості.
Потім підігрійте вершкове масло з молоком, щоб воно розтопилося. Додайте сіль. Суміш влийте до пюре, постійно його розмішуючи. Подавайте блюдо з засмажкою. Смачного!