Капустяне листя в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити капустяне листя в клярі. Виходить відмінна закуска, яка однаково подобається всім, навіть тим, хто в звичайних умовах капусту не любить! Так що ділюся рецептом з радістю!
Дуже хороший рецепт приготування капустяного листя в клярі - для вас! Спробуйте обов'язково, дуже просто готується і з'їдається просто-таки моментально! Так що розповім, як це блюдо приготувати, сподіваюся, вам мій рецепт сподобається!
- Капуста - 1/2 штуки (половина середнього качана)
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
1. Відварюємо капусту, як на голубці.
2. А тепер зробимо кляр - яйця збиваємо до однорідності, змішаємо з майонезом і борошном.
3. Тепер кожен відварений шматочок капусти обмакиваем в кляр, і потім відправимо на сковорідку обсмажувати, як котлети звичайні.
4. Смачного!